Yalnız sanji’de sağlam haki olsa Yonkouları paketlerHaki fakiri Sanci ne alaka?
Yalnız sanji’de sağlam haki olsa Yonkouları paketlerHaki fakiri Sanci ne alaka?
3. dövüşümde kazanacağım anlamına da gelebilirLuffy bütün yonkouları indireceğini söylemişti. Farkettiyseniz eliyle 3'ü işaret ediyor. Yani aslında 3 kişiyi indirecek. BÜYÜK RESMİ GÖRDÜM HAYIRLI OLSUN
Rabia yapmaktan cekinmistir belkide...Luffy bütün yonkouları indireceğini söylemişti. Farkettiyseniz eliyle 3'ü işaret ediyor. Yani aslında 3 kişiyi indirecek. BÜYÜK RESMİ GÖRDÜM HAYIRLI OLSUN
Big Mom, Kaido, BB işte. İkisi bu ark inecek, sonraki ark da BB.Luffy bütün yonkouları indireceğini söylemişti. Farkettiyseniz eliyle 3'ü işaret ediyor. Yani aslında 3 kişiyi indirecek. BÜYÜK RESMİ GÖRDÜM HAYIRLI OLSUN
Luffy o zekayla sayı saymayı biliyor mu bakalım ? 4 yapmaya çalışırken 3 yapmış olma ihtimali de var.Luffy bütün yonkouları indireceğini söylemişti. Farkettiyseniz eliyle 3'ü işaret ediyor. Yani aslında 3 kişiyi indirecek. BÜYÜK RESMİ GÖRDÜM HAYIRLI OLSUN
Shanks etrafta parti vermekten başka bişey yapmıyor zaten luffy de anlamış. 3 imparator var.Luffy bütün yonkouları indireceğini söylemişti. Farkettiyseniz eliyle 3'ü işaret ediyor. Yani aslında 3 kişiyi indirecek. BÜYÜK RESMİ GÖRDÜM HAYIRLI OLSUN
law>yamato
Hop hop hop bi saniye noluyoz?Law> Yamato ve Zoro.
İyi de Shanks'in hükümet köpeği olduğunu bilmiyor öğrenince 4 olur.Luffy bütün yonkouları indireceğini söylemişti. Farkettiyseniz eliyle 3'ü işaret ediyor. Yani aslında 3 kişiyi indirecek. BÜYÜK RESMİ GÖRDÜM HAYIRLI OLSUN
Hayır hepsine 3 hakkım var anlamına geliyor olabilir.3. dövüşümde kazanacağım anlamına da gelebilir
Alpa'nın derdi Yamato değil panik yapma onun derdi yeşil. xDHop hop hop bi saniye noluyoz?
Tekli tutmak ikili tutmaya mı benzer?