Law önce h haki açısında sonra göğü yarsinBiri teke tekte Kaido ile Base halinde dövüşüyor, diğerleri durup durup arkasını dönen Big Mom ile. Kıskanılacak bir şey yok
Law önce h haki açısında sonra göğü yarsinBiri teke tekte Kaido ile Base halinde dövüşüyor, diğerleri durup durup arkasını dönen Big Mom ile. Kıskanılacak bir şey yok
Arada kaktırıyor işte. Gördüklerimize değil adamın verdiği sinyallere bakacaksın. Bu adam elli bin kere bu üçlüyü bir arada çizmiş. Üçünün de hedefini Raftel'e koymuş. 700 yıllık efsanenin vaad edilenleri demiş vs vs sen şimdi ne bakıyon Luffy'yi parlatmak için bunları ne kadar zayıf gösterdiğine. Oda hangi karakterini düzgün işlemiş ki bunların işlenişine bakıp güçleri hakkında bir fikrimiz olsun.Odanın hikaye içindeki boşlukları fark ettikçe beni deli ediyor yazmışsın 1000 bölüm zaten at araya 1 2 bölüm de o kadar 50 kere kanjuro dirilteceğine bunu çizseydi ya gerildim
Ulaşabileceğim bir yerde olsa kafasını ekrana vura vura şunu şöyle yapacaktın bunu böyle yapacaktın derim bütün bunları heceleye heceleye söyler her hecede kafasını ekrana gömerim.Yeni dünyada o kadar boş bölüm çizdiği için evde mermer tokatlıyordur şuan.
Konunun özeti.Arada kaktırıyor işte. Gördüklerimize değil adamın verdiği sinyallere bakacaksın. Bu adam elli bin kere bu üçlüyü bir arada çizmiş. Üçünün de hedefini Raftel'e koymuş. 700 yıllık efsanenin vaad edilenleri demiş vs vs sen şimdi ne bakıyon Luffy'yi parlatmak için bunları ne kadar zayıf gösterdiğine. Oda hangi karakterini düzgün işlemiş ki bunların işlenişine bakıp güçleri hakkında bir fikrimiz olsun.
Bu arc başlamadan beklenti Kid>Law şeklindeydi herkeste. Şu an Law=Kid bile sallantıda. İşlendiği ilk arcta Kid bu şovu yapamadı daha da yapamaz.İlerde kral haki kullanmaya başlarsa karizmayı toplar. Bu arc Law'ın gerisinde kaldığı bariz ama aralarında büyük bir fark yoktur.
Allah korusun. Mom'ı bir de Elbaf'ta mı çekicez ?Ben hala mamayı elbafa istiyorum hayırsız evlatları bir giriş yapsa da kurtulsak
Benim için ziyafet mamanın elbafta olması hem güzel kaos sebebiAllah korusun. Mom'ı bir de Elbaf'ta mı çekicez ?