Sonradan uyandırdığı için. En uygun yer Zou. Zoro'da Rosa'dan sonra ateş kesme yeteneğini öğrendi. Aynı.Sorarlar adama çocukluk travmanda neden uyanışı kullanmadın diye
Sonradan uyandırdığı için. En uygun yer Zou. Zoro'da Rosa'dan sonra ateş kesme yeteneğini öğrendi. Aynı.Sorarlar adama çocukluk travmanda neden uyanışı kullanmadın diye
Ben de bunu anlamıyorum hangi sonra arada topu topu 1 ay var onda da wanoda gizli gizli sürtüyolardı hangi ara bu kadar büyük bi saldırı için çalıştıSonradan uyandırdığı için. En uygun yer Zou. Zoro'da Rosa'dan sonra ateş kesme yeteneğini öğrendi. Aynı.
Law saldırıları için hiç haki kullanmadı zaten. Meyvesinin olayı bu.Doff karşısında kolu kopmuş ve Luffy olmasa %100 ölmüş olacak arkadaşımız Law ve Shanksa saldırıp bi halt yapamadan kolunu verip gelen Kidd adlı arkadaşımız şimdi haki bile kullanmadan adayı madayı delerek yonko indiriyor. Yerseniz çok güzel hikaye arkadaşlar, afiyet olsun.
Uyanışa ulaşması yetiyordur belki onlara sahip olması için. Aksi uyuşmazlıklar doğuruyor. Onu da Oda açıklasın.Ben de bunu anlamıyorum hangi sonra arada topu topu 1 ay var onda da wanoda gizli gizli sürtüyolardı hangi ara bu kadar büyük bi saldırı için çalıştı
O sorunun muhatabı Oda'nın kendisi yalnız. Cevabı da "İşime gelmiyordu".Sorarlar adama çocukluk travmanda neden uyanışı kullanmadın diye
İşte bende onu diyom, çok güzel hikaye . Sahi ya Lawın bir ara bazı teknikleri için "hakim yetmez, enerjim çok gidiyor" felan gibi şeyler dediğini hatırlıyorum, bak bu da güzel hikaye heLaw saldırıları için hiç haki kullanmadı zaten. Meyvesinin olayı bu.