Bu bölümdeki büyük saldırı animenin opening kısmında saniye 0.42 de gösterilen kısım olabilir meraklısı olan bakabilir
Öyle zaten. Yaptığı bütün başarıları Cora-san'a adıyor. İyi ki Cora-san.Ne meyveymiş be. Bunakların bahsettiği meyvenin Law'ın meyvesi olma ihtimali kaç ?
Yatsın kalksın Cora-san'a dua etsin. Yıllar sonra bile Trao'nun hayatını kurtarıyor.
Baktım göremedimBu bölümdeki büyük saldırı animenin opening kısmında saniye 0.42 de gösterilen kısım olabilir meraklısı olan bakabilir
Keşke 1 sene zaman atlamasi olsaydı wanodaBu adamın yazdığı seriye gelinen bu noktada saygım yok. Finali Bleach'i ve Narutoyu aratacak.
Hiçbir mantık bana Doflamingo karşısında ezilen ve daha sonra bu ana kadar güçlü kimseyle dövüşmeyen Lawın aldığı bu güç artışını anlatamaz.
Luffyi yine anlarım ama Law ve Kidi anlamam
Doflamingo'ya yazar. Kolunu, bacağını koparmıştı. Birden seviyesi arttı reyizin.Bu adamın yazdığı seriye gelinen bu noktada saygım yok. Finali Bleach'i ve Narutoyu aratacak.
Hiçbir mantık bana Doflamingo karşısında ezilen ve daha sonra bu ana kadar güçlü kimseyle dövüşmeyen Lawın aldığı bu güç artışını anlatamaz.
Luffyi yine anlarım ama Law ve Kidi anlamam
Ulan bu Kid daha serideki zaman kavramına göre belki 1 yıl önce Shanksın adamından dayak yeyip kol kaptırıyorken şu an Bigmom tüm gücüyle vurmasına rağmen devrilmiyor. Şaka gibi ama gerçek.