Onu net bilmiyorum. 3.kat mıydı acaba ?Koca ana dövüşü nerede oluyordu ?
Onu net bilmiyorum. 3.kat mıydı acaba ?Koca ana dövüşü nerede oluyordu ?
Her türlü sona razıyım. Yeter ki, GOT gibi olmasın. Şu gizemleri açıklasın da öyle final yapsın.Bu adamın yazdığı seriye gelinen bu noktada saygım yok. Finali Bleach'i ve Narutoyu aratacak.
Hiçbir mantık bana Doflamingo karşısında ezilen ve daha sonra bu ana kadar güçlü kimseyle dövüşmeyen Lawın aldığı bu güç artışını anlatamaz.
Luffyi yine anlarım ama Law ve Kidi anlamam
Doffy onun çocukluk travması idi. O yüzden ekstra zorlandı Law. En mantıklı açıklama bu gibinBu bölümdeki atarcıyla dressrosada ağlayanın aynı kişi olduğuna emin miyiz? Doffa ağlayan nasıl bir psikolojik gelişim yaşamış da mamaya atarlanır hale gelmiş acaba
Kid ve Law'ı severim, özellikle Law'ı. Ama şu sahneyi görmeyi o kadar isterim ki... Big Mom itibarını direkt geri kazanabilir.kid ve lawı kanlar içinde görmek istiyorum
Sorarlar adama çocukluk travmanda neden uyanışı kullanmadın diyeDoffy onun çocukluk travması idi. O yüzden ekstra zorlandı Law. En mantıklı açıklama bu gibin
Anketler de 1'inci değildim o zaman der.Sorarlar adama çocukluk travmanda neden uyanışı kullanmadın diye
Çünkü o travmanın üstesinden gelince anca uyandı falan fistan benden bu kadarSorarlar adama çocukluk travmanda neden uyanışı kullanmadın diye