Böyle bir yorum görmek beni üzdü.Onun vizyonu olsa neye yazar adı üstünde
Böyle bir yorum görmek beni üzdü.Onun vizyonu olsa neye yazar adı üstünde
Shanksın adamı olduğunu kim söyledi ? ondan sonra Bm korsanlarıyla sürtüşmesi olmuş, belkiyle karakter gömmekte iyiymiş adam komutan yaralayıp istediğini çalıp kaçmış daha ne olsun. Kid'i Law gibi kalıplara sokmamız gerekmiyor Doflamingo çapında bir adamdan ayar yememiş karakter hakkındaki tüm bilgiler 3 İmparator ve tayfasıyla yaşadığı sürtüşmeler. Forumda Kid gömülse zaten 25bin like alıyor. Kusura bakmayın da Kid'in şuanki gücüyle çelişki yaratacak hiçbir verisi yokUlan bu Kid daha serideki zaman kavramına göre belki 1 yıl önce Shanksın adamından dayak yeyip kol kaptırıyorken şu an Bigmom tüm gücüyle vurmasına rağmen devrilmiyor. Şaka gibi ama gerçek.
Zoro'nun Kf gibi forumlara bir mesaj vermesi gerekiyordu. Dedim ki büyük, şaalı bir saldırı yapZoro niye şelale yapıp king’in ateşini, kılıcını, kanadını, göğsünü kesti? İnsan gibi kesip bırakamaz mıydı adamı?
vergo’yu keserken de dağ kestiydi. Zaten laboratuvarı kesecekti diye garipsenmemişti. Harcadığı enerjiyle alakalıdır.
Duymamış olayım. Hiç kimsenin kılıcının Zoro'nun çakısı kadar kıymeti yokturOrtaya bi kılıç çıkınca keyfe gelmişsin yine ama seninkinden güçlü diyor fanları ne diyorsun bu duruma hemen sattın mı davanı daha büyük kılıca
Bilmiyorum law fanları zoro için şöyle böyle diyor law>kid>zoro diyorlardı sende övünce ne bileyim o tarafa geçtin sandımZoro'nun Kf gibi forumlara bir mesaj vermesi gerekiyordu. Dedim ki büyük, şaalı bir saldırı yap
Duymamış olayım. Hiç kimsenin kılıcının Zoro'nun çakısı kadar kıymeti yoktur
Bir aklımı çeldin şu an.Hop hop hop bi saniye noluyoz?
Tekli tutmak ikili tutmaya mı benzer?
Luffynin meyvesi bunlarınkinin yanında çok iyi değil ayrıca fiziksel olarak Kid daha güçlü. Neden tavan Luffy olarak alınıyorki ? Luffy, Udonda fiziksel olarakta güçlendi.. Kid, Luffynin iki eliyle taşıdığını tek eliyle taşıyordu. Bunlar hep bu hayvani fiziksel gücün altyapısıYukarıdaki savaşta hakin yoksa fiske vuramıyorsun ama aşağıdaki savaşta ts öncesi dönemdeymiş gibi meyve yarıştırıyorsun.
İşin içinden çıkamadım ben şimdi madem BM hakisiz dövülüyordu Luffy nie WCI'da bunu paketlemedi.
İki kişi en gerizekalı yonkoyu tutmakla, Kaidoyu tutmayı aynı sanmak... Law ile Kaido'nun birebir kaldığı anı hatırlıyor musun?Bir aklımı çeldin şu an.
daha doğru olduİki kişi Linlin'i yenmekle, Kaidoyu tutmayı aynı sanmak... Law ile Kaido'nun birebir kaldığı anı hatırlıyor musun?