O anda şaşırmış bir halde ne yapsam derken kokalı eliyle yumrukluyor. Sen yumruklarını hafiflettiğini mi sanıyorsun?Var gücü mü?
O anda şaşırmış bir halde ne yapsam derken kokalı eliyle yumrukluyor. Sen yumruklarını hafiflettiğini mi sanıyorsun?Var gücü mü?
Big Mom'un gücü oysa Chopper da yenermiş zaten boşa tartışıyoruz. Orada Law'un margarinle kılıcını kapladığı gibi Oda'da Law'u plot armor kaplamış. Adam akıllı bi atak yamamış Big Mom. Bi de kadın yerde yatıyor bari bekle ayağa kalksın bu Law hem arkalıyor hem yerde vuruyor çok utanmaz çook.O anda şaşırmış bir halde ne yapsam derken kokalı eliyle yumrukluyor. Sen yumruklarını hafiflettiğini mi sanıyorsun?
Big Mom'ın total gücünden bahsetmediğimi anlıyor olman lazım. Ben o anki durumdan bahsediyorum. Haklısın nazik davranmıştır saldırısını tamamlasın diye. Çöpten hurda topla sen. Wano'da silah ticareti yapılmasaydı halin neceydi acaba.Big Mom'un gücü oysa Chopper da yenermiş zaten boşa tartışıyoruz. Orada Law'un margarinle kılıcını kapladığı gibi Oda'da Law'u plot armor kaplamış. Adam akıllı bi atak yamamış Big Mom. Bi de kadın yerde yatıyor bari bekle ayağa kalksın bu Law hem arkalıyor hem yerde vuruyor çok utanmaz çook.
O saldırının gelişine bak sen yine kadın Kid'e dönükken yapıyor sonrada yerdeyken tepesine çöküyor. Bunu da savunmazsın beğ.Big Mom'ın total gücünden bahsetmediğimi anlıyor olman lazım. Ben o anki durumdan bahsediyorum. Haklısın nazik davranmıştır saldırısını tamamlasın diye.
Sen o saldırıları Law'ın almadığını savunmazsın bea asıl. Neyse valla anlaşamayacağız ya. Hurdacılıkta başarılar. :dO saldırının gelişine bak sen yine kadın Kid'e dönükken yapıyor sonrada yerdeyken tepesine çöküyor. Bunu da savunmazsın beğ.
Tamam da o saldırılar çok güçlü değil ki abi. Daha güçlülerine dayandı Law, ona mı yıkılacak?Sen o saldırıları Law'ın almadığını savunmazsın bea asıl. Neyse valla anlaşamayacağız ya. Hurdacılıkta başarılar. :d
Hayır tabi. Sadece Mom'ın saldırıyı almamak için çırpınışını anlatıyorum. O yorumda da dediğim gibi. :dd.dTamam da o saldırılar çok güçlü değil ki abi. Daha güçlülerine dayandı Law, ona mı yıkılacak?
Bu ne alaka Teach ile Shanks ortamda yok ki.Genelde en güçsüzler ilk giden olur. Arada digerleriyle ne kadar fark var bilmem ama yenildiyse eger demekki en güçsüz yonkou big mom.
Teach o meyvelerle daha da güçlü olur, shanks konusunda tereddütüm var ama marineforddan +1 veriyorum. Gerçi ileride ajan falan çikarsa garipsemem baksana gorosei falan ne ayak bilmiyoruz dahaBu ne alaka Teach ile Shanks ortamda yok ki.