Belli olmaz o Luffy gibi 5 hakkı yok herkesin, uzun süre dövüşemeyebilir hak verdim.Uzun süre o şekilde dövüşemez o dövüşün sonunu getiremez. Yanında Law olmasa Killer şimdiye sağ kolluktan kaptanlığa terfi etmişti kendi tayfasında.
Belli olmaz o Luffy gibi 5 hakkı yok herkesin, uzun süre dövüşemeyebilir hak verdim.Uzun süre o şekilde dövüşemez o dövüşün sonunu getiremez. Yanında Law olmasa Killer şimdiye sağ kolluktan kaptanlığa terfi etmişti kendi tayfasında.
Big Mom düşecek dedim, yok dedin. Son saldırıyı Kid atar dedim, öyle birşey olmaz da olursa Law atar dedin sen. Daha ne patlayacan reis bundan büyük patlasan zaten cernobil olur.O ne demek lan. Her dediğim çıktı benim. Nerde patlamışım?
Gerçi Kid'in o hantal saldırılarına Law gibi adamın yakalanacağını düşünüyorsun ciddi ciddi. Sen tabi beni patladım sanırsın.
Oğlum sen beni kiminle karıştırdım lan? Hangi hayal aleminde geziyorsun? Rüyana girdim de bilinçaltında beni patlatmana arzunu rüya olarak mı gördün senBig Mom düşecek dedim, yok dedin. Son saldırıyı Kid atar dedim, öyle birşey olmaz da olursa Law atar dedin sen. Daha ne patlayacan reis bundan büyük patlasan zaten cernobil olur.
Oğlum sen beni kiminle karıştırdım lan? Hangi hayal aleminde geziyorsun? Rüyana girdim de bilinçaltında beni patlatmana arzunu rüya olarak mı gördün sen
Şok dalgası ile imparatorun kemikleri kırılmış. Bu bölüm söyleniyor. Ne şans ki meyvenin getirisiyle iyileşiyor. Yoksa iyi bir handikabı vardı şuanda. Sanarsın her karakterin kendini iyileştirebileceği bir özelliği olacak. Puncture'nin hasarı da muhtemel diğer bölüm açıklanır. Ama hala..... huh yoruldum galiba. ://Kid'in uyanış saldırısı serinin en hızlı, en kaçınılamaz saldırısı mı ya ? Bak Big Mom nasıl savuşturuyor saldırıyı. Saldırı tutmayınca devam ettiremiyor zaten uyanış gücünü. Law o meyveyle bu saldırıdan daha kolay kaçınabilir.
Bazı insanların doğruları söylemesi lazım Ölüm Cerrahı, sen yanmazsan ben yanmazsam nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa? Dünya dönüyor diyen Galileo'yu yaktılar be. Bu dövüşte Oda Kid'i daha ön plana çıkardı, bu gerçeği değiştiremeyeceksiniz. İzin vermem!Şok dalgası ile imparatorun kemikleri kırılmış. Bu bölüm söyleniyor. Ne şans ki meyvenin getirisiyle iyileşiyor. Yoksa iyi bir handikabı vardı şuanda. Sanarsın her karakterin kendini iyileştirebileceği bir özelliği olacak. Puncture'nin hasarı da muhtemel diğer bölüm açıklanır. Ama hala..... huh yoruldum galiba. ://