Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1039 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teach o meyvelerle daha da güçlü olur, shanks konusunda tereddütüm var ama marineforddan +1 veriyorum. Gerçi ileride ajan falan çikarsa garipsemem baksana gorosei falan ne ayak bilmiyoruz daha :)
Teach konusu başka o tüm meyvelerini uyandırırsa hayvanat bir şey olur zaten. Ama uyandırdı mı şuan muamma. Shanks için de kesin konuşmamak lazım tanıtımlarda Big Mom ve Kaido öndeydi.
 
Uyanış iyi hoş ama bizimkiler rakipleri zaten güç bela yendikleri için bir de uyanışı vermek istemiyor. Cidden sırıtıyor bu durumda. Yokmuş gibi davranmak çok saçma. Bari zaten bu saldırıları uyanış haliyle yapıyordu falan diye gösterse de keklemeye çalışsa bizi.
 
Son düzenleme:
Diyecek tek bir şey var. Şu spoiler konusunda 2000 yorum yapıldı. Kid Law'ı yanlıyor, yancının yancısı dendi, bu muhabbet zaten bölümde net bir şekilde açığa kavuşturulmuş. Law ve Kid'in saldırılarının etkileri konuşuldu, bu bölümde açığa kavuşturulmuş. Bunların uyanış enerjileri bitmiyor mu dedik, o da açıklanmış. Oda bayağı temize çıkarmış kurguyu. Tek sorun Kid ve Law'ın plot armor kalınlığı, sanki hiç hasar almıyormuş gibiler ama ben bu dövüşe ikna oldum.
Ananın gücü: 5x
Law'ın gücü: x
Kid'in gücü: x
Kid + Law'ın gücü: Wombo combo etkisi ile x+x = 5x oluyor. Sinerjileri çok iyi yansıtılmış. Kaido'ya karşı belki hiç iş yapamayabilirlerdi ama anaya karşı komboları çok etkili çalışmış.

Kid'in son saldırısını ben beğendim. Çok daha ucu açık bir meyve. Ope ope zaten bozuk, şapkadan tavşan çıkartmadığı kaldı. Gel gelelim ana yenilse bile düşmeyecek. Oda'nın hikaye anlatıcılığı bu kadar basit değil. Kid ve Law'ı okuyucuya ispatlayacak ama anayı burada harcamayacak gibi.

Ana karşısında Luffy + Law olsa anayı çerez ederlerdi net. Law + Zoro da alırdı. Law'ın assistlediği yüksek saldırı gücü olan herhangi bir karakter, Law'dan gelen mobilite ve savuşturma desteği ile çok üst kalibre hasarlar çıkartabiliyor. Forum'da Doffy çok eziklendi zamanında, hala ezikleniyor ama bu kombonun kurbanı oldu o da. G4'e karşı patlak bağırsakla dövüştü. Uyanış açtı, meyve gücüne haki basılır mı sorusunu cevapladı. Bu sırada bütün adayı amiralin bile kıramadığı bir kafes oluşturacak şekilde meyve gücünü kullandı ki bu güç zembille gelmiyor. Enerji tüketiyor. Doff için adalet bekliyorum
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 103)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık