Seride bu kadar büyük olup da hakiden bağımsız hiçbir güç görmedik. Ben haki olduğunu düşünüyorum.
Bir şeyi savunduğum nerden çıktı? Hawkinsle olanlara bakıp güç kıstası yapamayız diyorum.
Bu attığın sahnede Hawkins'i neden kesip atmadığının cevabı neden çatıda meyve uyanışı açmadığı ile aynı. Neden tüm hayatını yok etmeye adadığı Doflamingo karşısına meyve uyandırmayı bile öğrenmeden gittiğiyle aynı. Serideki karakterlerin güçlerini işine geldiği gibi kısıp, işine geldiği gibi şişiriyor. Buna Law'dan bağımsız 50 tane örnek çıkarılır. Yani lineer bir gerçeklik olduğunu mu sanıyordun?
Hawkins ile olanlardan çok da rahat güç kıstası yapılır. Law on kere Hawkins'e vursa bebeklerini bitirir, başka bir vuruşu ile de komple yenerdi.
Law tamamen Hasır Şapka Korsanları yüzünden Doflamingo'ya saldırmak zorunda kalıyor. Onların adaya gelmesi ile uzun vadeli planları bozuluyor. Zaten başlarına bela olmamaları için en başta bu yüzden onların kişiliklerini falan değiştiriyor. Bizimkiler adaya gelmemiş olsa, iyice güçlenmeyi bekleyecekti muhtemelen. Law dediğimiz adam enerjisi biter diye balıklara saldırmazken, sonrasında Doflamingo ve Issho ile tek başına bir süre dövüşüp, daha sonra bizimkileri falan onun elinden kurtarıyor. Bu bahsettiklerim ta ne zaman olan olaylar, bunları yapan adam Hawkins gibi muhtemelen haki bile kullanmayı bilmeyen bir adamdan kaçıyor. Bunun bir saçmalık olduğunu görmek için
ÇİZGİSEL bir gerçeklik olmasına gerek yok.