Areneda 1v1 dövüşmüyorlarki bittikten sonra biraz dinleneyim devam ederim desin bir adada topluca savaşıyolar orda o saldırıyı kullansa büyük ihtimal bitap düşçekti. Ne olacağı belli değil ki belki Hawkins Mom gibi atağı yemeyekti bir şekilde kaçıp sıyrılcaktı boşa gidecekti bunların hepsi ihtimal dahilinde. Böyle bir olasılağa niye yatırım yapsın law gibi zeki adam. Yani ben hikayeyi böyle kurgulayıp rasyonalize edebiliyorum seni ikna etmiyor olabilir ona bir şey diyemem.Law ve Hawkins karşılaşması, şu an yapılan dövüşten 10 gün önce oldu. Hatta Law ve Hawkins karşılaştığında, Koca Ana daha Wano'ya bile gelmemişti.
Ha sen diyebilirsinki bu denli büyük saldırılar kullanabilen adma bunların daha az enerji tüketenlerini yapamaz mıydı ? Yapardı bal gibi de Oda o zaman Yonko'a a gelmeden karakterin her şeyini göstermiş olurdu. Ben sanmıyorum ki orada da yeni şeyler çizsin. Yani Oda'nın bul saldırılar çok fazla enerji tüketiyor demesi benim Law'ın niye Hawkins'e bunları kullanmadığını rasyonelleştirmem için yeterli şeyler. Benim için daha büyük sorun bu adam bunları ne ara öğrendi?