Zoro'nun alnındaki yara bandı mı? Adam kapakta bile yaralı arkadaş ya.
O teknikler yani bu ve türevleriYalnız uyarayım Law kendisi hakisi çok fazla diye doğrudan saldırı yapamadığını söylemişti çatıda. Dövüş esnasında ya o hakiyi aşmanın yolunu buldu ya da Law'un hakisi gelişti( ki bu daha mantıklı çünkü seride durum bu) ve bir şekilde o kalın deriyi aşmanın yolunu buldu. O deriyi aşmak da önemli bir iş, o meyveyle her isteyen yapabilir gibi düşünme.
Kaido; " Gücün sinir bozucu, Trafalgar. "Artık poşet demeyiz yonkou delen mi diyelim ne diyelim
Ameliyatlı yerime vuruyorsun ama yaBma :dO değil de uzaklardan Big Mom'ı yerçekimine hapsedecek bir yiğit gelmez mi?
Donanma az kalsın bir amiralinden daha olacakmış. Koca gönüllü law sırf Zoro rakipsiz kalmasın diye yere çökmeyi kabul etmişO değil de uzaklardan Big Mom'ı yerçekimine hapsedecek bir yiğit gelmez mi?
Seride bu kadar büyük olup da hakiden bağımsız hiçbir güç görmedik. Ben haki olduğunu düşünüyorum.Hayır o sadece uyanış gücü bence haki ile alakası yok. Uyanış ile kaplıyor kılıcı daha sonra o kılıc istediği gibi istediği yerin içinden geçebiliyor.
Bir şeyi savunduğum nerden çıktı? Hawkinsle olanlara bakıp güç kıstası yapamayız diyorum.Yahu ne alakası var? Bunlar ilk olarak Bakura Kasabası'nda karşılaşıyor. Law o sırada kafasına sepet geçirmiş ve tanınmamak için uğraşıyor, hatta Hawkins'in işini bitirmek için saldırıya da geçiyor. Şöyle hareket yapan adamın, Killer'ın tek atarak kestiği adamı yenmesi kaç saniye sürecek? Şuradaki saçmalığı savunmayın bari.
Greenbitte balıklara room açmıyordu abi enerjim bitmesin diye.Law'un enerjisinin bittiğini ben hiç görmedim, gördüysem de hatırlamıyorum. Mangada böyle bir sahne var mı?
Ben Hawkins'i neden yenemedi diye bir şey söylemedim ki yenseydi beni de rahatsız etmezdi sadece şu son 2-3 bölümdür Law'ın ataklarının çok fazla enerji tükedilğinden bahsediliyor. O yüzden Law'ın bu teknikleri Hawkins üzerinde yapmasının büyük bir kumar olacağın düşünüyorum. En azından bu rasyoneleşştirme beni ikna edebiliyor.Yahu Hawkins'ten bahsediyoruz. Bu adam Drake kadar bile rütbe sahibi olamamış, Killer'ın tek hamlesine kolunu veren bir adam. Law dediğin kişi bedenine hiçbir saldırının işlemediği söylenen Koca Ana'yı delik deşik ederken, Hawkins ile dövüşürken bitap mı düşecek? Bu söylediğine sen inanıyorsan, daha fazla tartışmanın anlamı yok.
Ayrıca off panel yense de olurdu, ben sanmıyorum ki birisi çıkıp "Law, Hawkins'i nasıl yenebildi?" diye sorgulasın. Law'ın enerjisinin bittiğine dair bir tane bile manga sayfası yok, ama biz "bitiyor" diyelim. Çok haklısın.
Denizciler simdilik piyasada degil ama belli olmaz. Suan hükümet gemileri görünürde ama drake bir sekilde kalkarsa denizcilerle irtibata gecebilir fakat oda problem yonkou'lar hadi paket diyelim e indirenler zaten korsan. Amiraller birakmaz. Tam güçlerinde olsalar amirallerle rahat kapisir Luffy,law,kid birsey yapamaz amiraller. Bir sekilde luffy-law-kid tayfasina dokunmadan yonkoulari postalayacak oda. Bakalim sonu nasıl biticek.O değil de uzaklardan Big Mom'ı yerçekimine hapsedecek bir yiğit gelmez mi?