Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1039 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız uyarayım Law kendisi hakisi çok fazla diye doğrudan saldırı yapamadığını söylemişti çatıda. Dövüş esnasında ya o hakiyi aşmanın yolunu buldu ya da Law'un hakisi gelişti( ki bu daha mantıklı çünkü seride durum bu) ve bir şekilde o kalın deriyi aşmanın yolunu buldu. O deriyi aşmak da önemli bir iş, o meyveyle her isteyen yapabilir gibi düşünme.
O teknikler yani bu ve türevleri
haki den bağımsız. OP de ki en absürt vücuda sahip, hakisi malum karakterin deriyi yok sayıyor. Her isteyen tabi ki yapamaz yapabilecek belki tek isim kizaru lazer ile. Enel de işlevsiz mesela gördük. Aka yapabilir saldırı gücü en yüksek meyve, bir de montana hatırlattı peronin hayalet ile. Belki o da yapamaz haki ye takılır hayaletler.
 
Artık poşet demeyiz yonkou delen mi diyelim ne diyelim :D
Kaido; " Gücün sinir bozucu, Trafalgar. "
Big Mom; " Tehlikelisin, Trafalgar. "

Ve Kid'in saldırısını göğüslerken Law'ın tekniklerinde " Dur. " demeye başladı. Nasıl canı yanıyorsa artık. :dd.d

İmparatorlar vermiş mesajı. En güçlü top 5ten birini taşıyor. Şu gülüşe yakışır bir şey. Hımm imparator ağlatan. :a:
 
Hayır o sadece uyanış gücü bence haki ile alakası yok. Uyanış ile kaplıyor kılıcı daha sonra o kılıc istediği gibi istediği yerin içinden geçebiliyor.
Seride bu kadar büyük olup da hakiden bağımsız hiçbir güç görmedik. Ben haki olduğunu düşünüyorum.

Yahu ne alakası var? Bunlar ilk olarak Bakura Kasabası'nda karşılaşıyor. Law o sırada kafasına sepet geçirmiş ve tanınmamak için uğraşıyor, hatta Hawkins'in işini bitirmek için saldırıya da geçiyor. Şöyle hareket yapan adamın, Killer'ın tek atarak kestiği adamı yenmesi kaç saniye sürecek? Şuradaki saçmalığı savunmayın bari.

Bir şeyi savunduğum nerden çıktı? Hawkinsle olanlara bakıp güç kıstası yapamayız diyorum.
Bu attığın sahnede Hawkins'i neden kesip atmadığının cevabı neden çatıda meyve uyanışı açmadığı ile aynı. Neden tüm hayatını yok etmeye adadığı Doflamingo karşısına meyve uyandırmayı bile öğrenmeden gittiğiyle aynı. Serideki karakterlerin güçlerini işine geldiği gibi kısıp, işine geldiği gibi şişiriyor. Buna Law'dan bağımsız 50 tane örnek çıkarılır. Yani lineer bir gerçeklik olduğunu mu sanıyordun?
 
Yazık bigmom yumruklarla Lawı durdurmaya çalışsa da gücü yetmiyor Law mıhlamış yere veriyor fazı...

Bigmom adasında yaşayacak etliye sütlüye karışmayacaktı. Yanlış yaptı Wanoya gelerek. Böyle maskara ettiler.
 
Yahu Hawkins'ten bahsediyoruz. Bu adam Drake kadar bile rütbe sahibi olamamış, Killer'ın tek hamlesine kolunu veren bir adam. Law dediğin kişi bedenine hiçbir saldırının işlemediği söylenen Koca Ana'yı delik deşik ederken, Hawkins ile dövüşürken bitap mı düşecek? Bu söylediğine sen inanıyorsan, daha fazla tartışmanın anlamı yok.

Ayrıca off panel yense de olurdu, ben sanmıyorum ki birisi çıkıp "Law, Hawkins'i nasıl yenebildi?" diye sorgulasın. Law'ın enerjisinin bittiğine dair bir tane bile manga sayfası yok, ama biz "bitiyor" diyelim. Çok haklısın.
Ben Hawkins'i neden yenemedi diye bir şey söylemedim ki yenseydi beni de rahatsız etmezdi sadece şu son 2-3 bölümdür Law'ın ataklarının çok fazla enerji tükedilğinden bahsediliyor. O yüzden Law'ın bu teknikleri Hawkins üzerinde yapmasının büyük bir kumar olacağın düşünüyorum. En azından bu rasyoneleşştirme beni ikna edebiliyor.

Ayrıca ben senin kadar seriyi analitikleştirmiyorum Law daha güçlü diye o zaman önüne çıkan herkesi yensin. Diğer karakterlerin misyonu nolcak. O zaman Luffy ile Zoro Hawkins'in yardakçılarına ile niye savaştı ki ? Luffy kral haki açar hepsini bayıltırdı ama o zaman ne okuyacağız biz seride ? Adam hikaye anlatıcısı bu tür şeyler her zaman olacak. Herkesi hikayede rahatsız eden açıklar var açıkcası Oda'nın uyanış ve bu son tekniğin çok fazla enerji tüketiyor demesi benim için daha önce neden kullanılmadığının göstergesi valla.

Ayrıca Hawkins kimdi diyorsunda Law kimdi ki düne kadar ? Bu serinin içindeki zaman kavramının çok farklı olduğunu sen benden daha iyi biliyorsun. Bir gün önce ile bir gün sonrası arasında bir manga panaeli ile diğeri arasında dünya kadar şey değişiyor.
 
O değil de uzaklardan Big Mom'ı yerçekimine hapsedecek bir yiğit gelmez mi? :ehe:

Denizciler simdilik piyasada degil ama belli olmaz. Suan hükümet gemileri görünürde ama drake bir sekilde kalkarsa denizcilerle irtibata gecebilir fakat oda problem yonkou'lar hadi paket diyelim e indirenler zaten korsan. Amiraller birakmaz. Tam güçlerinde olsalar amirallerle rahat kapisir Luffy,law,kid birsey yapamaz amiraller. Bir sekilde luffy-law-kid tayfasina dokunmadan yonkoulari postalayacak oda. Bakalim sonu nasıl biticek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 36)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık