Zoro güçlü diye üstüne oynuyorlar hep :**)Ulan yine mi Zoro? Adam Polat Alemdar oldu başımıza bi bitmedi aksiyonu.
Zoro güçlü diye üstüne oynuyorlar hep :**)Ulan yine mi Zoro? Adam Polat Alemdar oldu başımıza bi bitmedi aksiyonu.
Denjiro wanonun en güçlü samurayıydı ondan dolayı beklentim var . Jack ve uçan altılı arasındadır demek jacki yenemeyecek demek değil ki çok az bir fark varsa birşekilde kazanma ihtimali var. Benim karşı oldugum şuan adadaki cp0 elemanlarının queen dengi yada üstü oldugu düşüncesi. Hatta marcoyu alır söylemi .Ben adamlara sağ kol veya sağ kol üstü demedim ki fakat Jack ve Denjiro altı çıkması baya saçmalık olur. Denjiro ne göstermiş ki sen bu adamlardan üstün görüyorsun. Adamların gücüne özellikle vurgu yapılıyor. Robin Cp0 elitleri arasında bile maskeliler farklı seviyededir diye belirtiyor. Belli ki bu herifler savaş gücü ve bu örgütün böyle güçsüz çıkması saçmalık olur. Gösterdikleri de şu an gayet tatmin edici.
Wano toprakları yaradı ona.Ulan yine mi Zoro? Adam Polat Alemdar oldu başımıza bi bitmedi aksiyonu.
Şu yoruma sesli güldüm.Ulan yine mi Zoro? Adam Polat Alemdar oldu başımıza bi bitmedi aksiyonu.
Tam bir atayıst ama iş iman gücü cukkalamaya geldi mi beyimiz en ön sıralardan yerini alıyor.
Bu sözün altı dolacak
Luffy işi bir bölüm daha uzatırsa Reis çatıya çıkıp kendisi alacak kaidonun kelleyi.Ulan Oda ne uzattın be. Yemin ederim yetti artık.
Yetiş ya Luffy. Yetti gayrı.