Vatan hainine ne ağlican :d şerefiyle ölsün gitsin .dIzo ağlatma beni be.
Apoo kafası basan bir adam. Savaşmaya cesareti var ama 2 numbers ve Drake varken bu elemanları yenemeyeceğini görüp kaçmaya başlıyor. Bu adamların en azından korkutucu güce sahip olduklarını vurguluyor. Apoo'da hafife alınmayacak bir adam bence. Saldırı gücü belli ki yüksek. Silahlanma basmadan Luffy'i ne hale soktu adam. Cp0 ajanı ne ise pek tınlamıyor bu saldırıyı.X Drake'e düşük zorluk atıp, Apoo ve diğer Numbers'ı kaçırtan adamın Yc3 altı olması imkansız. Lucci liderse fena güçlü çıkar yalnız
Adam bir nevi Erasmus’a gidip geldi bu kadar karalama kampanyası fazla.Vatan hainine ne ağlican :d şerefiyle ölsün gitsin .d
İzo güzel bir dayak yiyecek gibi gözüküyor hocam...Izo ağlatma beni be.
Aynı anda Drake ve Zoroyu blokladı meyvesinin olayı çözülünce... Silahlanma basıp falan korunuyor parmak saldırısından. Apoo, Kid'den Punk Gibson yedi, Drake çiğnedi, Zorodan saldırı yedi. Boş adam değil.Apoo kafası basan bir adam. Savaşmaya cesareti var ama 2 numbers ve Drake varken bu elemanları yenemeyeceğini görüp kaçmaya başlıyor. Bu adamların en azından korkutucu güce sahip olduklarını vurguluyor. Apoo'da hafife alınmayacak bir adam bence. Saldırı gücü belli ki yüksek. Silahlanma basmadan Luffy'i ne hale soktu adam. Cp0 ajanı ne ise pek tınlamıyor bu saldırıyı.
Valla bir emir komuta zincirleri var mıdır bilemem Lucci liderse o da güçlü çıkar ama ben öyle olduğunu sanmıyorum. Emirler direk Gorosei'den geliyordur bunlara. Görev dağılımları oluyordur sadece
Erasmus diye gidip iltica etmiş. Muhtemelen Wano halkı çok yobaz benim cinsel tercihlerime, kıyafetime saygı duymuyorlar demiştir. Babalığın gönlü zengin olunca dayanamamış.Adam bir nevi Erasmus’a gidip geldi bu kadar karalama kampanyası fazla.