Ve bunlara rağmen bu adam hala ayakta.Aynı anda Drake ve Zoroyu blokladı meyvesinin olayı çözülünce... Silahlanma basıp falan korunuyor parmak saldırısından. Apoo, Kid'den Punk Gibson yedi, Drake çiğnedi, Zorodan saldırı yedi. Boş adam değil.
Kesin mi Kaido'nun adamı olduğu ? Shinigami diyorSon gelen bilgiye bakarsak zoro hala savaşabilecek durumda muhtemelen bu iskelet kaido'nun adamlarından biri.
Kinemon fazla vakit geçmeden tek parça haline dönerse tüm dengeler bozulur.İzo güzel bir dayak yiyecek gibi gözüküyor hocam...
Bu ülke dışındayken tüm iktidar ve düzen değişmiş. Mülteci durumuna düşecekken Beyazbaba kanatlarını açmışErasmus diye gidip iltica etmiş. Muhtemelen Wano halkı çok yobaz benim cinsel tercihlerime, kıyafetime saygı duymuyorlar demiştir. Babalığın gönlü zengin olunca dayanamamış.
Asıl Kinemon meyvesini uyandırırsa asıl dengeler bozulur.Kinemon fazla vakit geçmeden tek parça haline dönerse tüm dengeler bozulur.
Yok o benim tahminim.Kesin mi Kaido'nun adamı olduğu ? Shinigami diyor
Queenden güçlüylerse sağ kol dengi yada üstü olabiliyorlar .Söyleneni saçma bulduğum için saçmalayan bir ironiyle cevap verdim zaten2,3 Queen bir araya gelip imparator mu alabilir ? Bence fena saçmalıyorsun
erkekse zoro iyi haldeyken saldırsınZoro facing a shinigami with skull face and long sickle , shinigami was trying cut him
Iskelet zoro'yu öldürmeye kalkışmış.
Baş bir yana, leş bir yanaUlan yine mi Zoro? Adam Polat Alemdar oldu başımıza bi bitmedi aksiyonu.