Manga bitiyor farkında mısınız?
Manga bitiyor farkında mısınız?
Artık herkes ayağı kalkıyorKid ve Law niye ayağa kalkıyor diyen Zoro fanları da ...
Marco'nun meyveyi yemiş adam Chopper Zoro için endişelendiğini söyledikten sonra gösterilen paneldeki ölüm meleği kılıklı adam trol değilse ben Oda'yı yanlış tanımışım.Zoro'nun doktora ihtiyacı mı var?
Bu üçünden en az ikisinin dövüşleri,tam güçleri
Aslında bir önceki bölümlerde yenmek istediklerini de net şekilde belirttiler. Doffy, Law'ı öldürmek için hareket ederken Luffy " Bunun için önce beni öldürmen mi lazım beni geçmen mi lazım " ne demişti. Burada da çatıya çıkmak istiyorsan bizi öldürmen gerek diyorlar kısaca.Beni öldürsen bile çatıya çıkamayacaksın nedir yahu. Luffy Kaido'yu yenmekten bahsederken Law ve Kid'in hedefi Koca Ana'yı çatıya çıkarmamak. Böyle olmaz bu adamlar Luffy'nin gelecekteki en yakın rakipleri olacaktı. Bu kadar fark hoş değil.
Bence o açıdan bakıp söylemiyor. Sonuçta onlar iki kişi ve luffy yukarıda tek ve bunun üstüne big mom yukarı çıkar ise gururlarına yediremez(ler) diye algıladım ben bu olayı ondan dolayı luffy’ye bağlamayı pek mantıklı bulmuyorumKide bak helal olsun . Luffy'nin çatıda kazanacağını biliyor en azından biz seni idare edeceğiz ölsek bile Luffy Kaido'yu yenecek demiş .
Assolistler en son çıkarBu üçünden en az ikisinin dövüşleri tam güçleri off-panel gececek bu gidişle buna inanıyorum.
Sorun çıkamayacak olmaları işte reis. Çıksalar bile rezil olacakları.Assolistler en son çıkar
Ezüük low bile rezil olmadıysa onlar hiç olmazSorun çıkamayacak olmaları işte reis. Çıksalar bile rezil olacakları.