Manga bitiyor farkında mısınız?
Sanji, Zoro'ya beni öldür demişti. Zoro'nun düştüğü duruma bak. Nasıl ikilem ama?Zoro'ya ne olacak çok merak ediyorum. Bu yaraların icabına bir şekilde bakılması lazım. Choppi uzakta, Marco nerde belli değil. N'olacak bu yiğidin haalıı ?
MF'nin olayı zaten oydu.Tayfadan bağımsız olarak Luffy'i ve One Piece dünyasını büyük isimleri görmek.Zoro yoktu
Lan Niji Yonji!! Sanji'nin yeni ödülünü ordan okursunuz artık ehehehhe
Bence Oda eskiye kıyasla daha sık çiziyor.Foruma ilk geldiğim zaman Apoo'nin Luffy'i zurnaladığı bölümleri iki hafta beklediğimizi hatırlarım.Valla son sayfada "Haftaya Ara Var" yazısını görmeyince kendimi bir garip hissetmedim değil.Benim gibi bu durum dolayısıyla garip hisseden kaç kişiyiz?
Zoro'ya ne olacak çok merak ediyorum. Bu yaraların icabına bir şekilde bakılması lazım. Choppi uzakta, Marco nerde belli değil. N'olacak bu yiğidin haalıı ?
Frank Zoro seni adi nerdesin diyor ?Zoro'ya ne olacak çok merak ediyorum. Bu yaraların icabına bir şekilde bakılması lazım. Choppi uzakta, Marco nerde belli değil. N'olacak bu yiğidin haalıı ?
Kid ve Law niye ayağa kalkıyor diyen Zoro fanları da ...İkinci kuma olayı geliyor zoro bütün acıları alıp hiçbir şey yokmuş gibi duracak.