Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1038: Kid ve Law, Koca Ana'ya Karşı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    244
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İzo, kuru kafa planındaki küçük Yamato, Law'ın saldırısı ve Kid'in ''yeterince yağan yağmur, dağları bile unufak edebilir'' sözü için iyi bir bölüm.

Bu kadar güçlü adamın Luffy'nin tarafında olması ise halen canımı sıkıyor.
 
Zaten aynı eleştiri Kaido ve Luffy için de yapılıyor. Hem ben emin değilim dedim :D. Büyük ihtimalle Law ve Kid power up alır yakında. Ondan sonra derim ki 0'dan dövüşseler Law ve Kid alır. Çünkü onlar da bayağı hasar aldı. Bm seviyesine çıkana kadar çok hasar yiyorlar. 0'dan başlasalar Kid ve Law alır derim power up alırlarsa ama.
Bunun için final atakları önemli. :D

Karışacağını sanmıyorum. Kid bu zamana kadar aksiyonda. Bir kez de olsa kral haki salınımını göstermesi lazımdı. Oda bence buna önem verseydi arc içinde bir kaç sahne görürdük. Sadece Kaido'nun ağzından duymamızla kalmazdı. Bana göre de bu yüzden meyveden ilerletiyor adamı hala. Belki bu arctan sonra aksiyonuna devam ederse görürüz ama bu dövüşte haki karışmaz bana göre.
Mantıken tabi ki de Kid kralın hakisini çoktan kullanmış olması gerekirdi. Hatta uyanış açmadan önce bile. Helak oluyorlar ölümün kıyısına geliyorlar yine tık yok. Acaba Zoro gibi habersiz kullandı da Kaido'da o yüzden mi öyle söyledi diye düşünmüyor değilim. Kullandığının farkında değil.
 
Zoro'ya ne olacak çok merak ediyorum. Bu yaraların icabına bir şekilde bakılması lazım. Choppi uzakta, Marco nerde belli değil. N'olacak bu yiğidin haalıı ?
 
Bölümü okuyunca Oda'ya ettiğim küfürleri geri alıyorum. Ananın arkadan bıçaklanması kötü işlenmemiş spoiler'ın aksine. Ana kendi yaşam enerjisini kullandıktan sonra bizim ikiliyi ezmiş. Tayfaları yalvarmaya başlayınca işlerinin bittiğini düşünmüş. Power Up süresi dolmadan, hazır tempodayken Luffy'e de kerkinmek istiyor süresi dolmadan. Dövüş zirveye çıktıkça iradeni hala koruyabiliyorsan hakin güçleniyor, bunu biliyoruz zaten. Ana da rakiplerini hafife aldığı için gafil avlanıyor. Bu kadın doğuştan azman olduğu için ve muhtemelen hayatı boyunca çok az yaralanabileceği duruma düştüğü için kendini korumaya yönelik aşırı güçlü içgüdüler geliştirmemiş. Böyle bakınca Luffy şu anki haliyle anayı yenebilirmiş gibi geliyor. Kaido tam aksine çok hızlı, uyanık, anaya göre çok daha fazla zor duruma düşmüş. İç güdüleri daha canlı. bölüme iyi verdim
 
Toki'nin de Zoro'yu kurtarması, meyve uyanışıyla belki de Zoro'nun vücudunda zamanı geri çevirme falan kullanmasını bekliyorum belki de kınlara yaptığı gibi. Sonuçta Toki Ryuuma'yı tanıyor muhtemelen. Zoro'nun Ryuuma bağlantısı için de plot rolü üstlenecektir Toki. Her gün farklı bir senaryo yazıyorum totomdan, hayırlara gelsin sonum
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık