KIZZARU
Bu gölge antik silah olsa, Kaidou da onu uyandırmak için JoyBoyu arasa, Lütfü offpanel dövüşünde aniden bu silahın sesini duyduğu için Kaidoudan tek yese, denize düştüğünde onunla konuşsa. Mantıklı gibi geliyor
İnsanımsı bir şey benziyormuş, o yüzden Zou değil sanırım.Büyük gölge büyük gölge dedikçe kesin fil abimizdir diyorum. Rastgele karakter yaratıp ortaya koymaz herhalde?
Wano'da bir şey oldu,bu yüzden bahsedilen şey harekete geçti ve ya uyandı.Olabilir ama bunu ''Hasır şapka'' olayına bağlamak biraz zoraki olur gibi geliyor bana.
Öyle bir şey olsa ırkından gelenler ''Bu yolda devam etmezler miydi?'' Ya da ''Bu tip işler yapmazlar mıydı?'' diye sorular sorulabilir.
Yani gizlenen, pek çok kişinin bilmediği bir olay var gibi duruyor bu konuda. Neyse bakıp görelim nereye bağlayacak...
O zaman neden ihtiyarlar bizim için bile efsane desinler ki? Zunisha milletin gidip geldiği bir yer. Bilinmeyen bir şey değil ki.Büyük gölge büyük gölge dedikçe kesin fil abimizdir diyorum. Rastgele karakter yaratıp ortaya koymaz herhalde?
Florian Triangle.OlabilirBi ara bizimkiler yeni dünyaya girerken koca gölgeler vardı onlar olabilir mi acaba?