Meyvenin isminin DEĞİŞTİRİLDİĞİNİ konuşuyorlar. Yani meyve gizlenmemiş.
Benim de aklıma o geldi. Onigashima'daki kafatasına da çok benziyor Antik Devlerin yapısı.
Ama değiştiyse piyasada olması gerekmez mi? Sen ismi değişti çünkü Imu'ya benziyor, Imu'ya benzeyen de denizleri kontrol eden deniz şeytanı Umı var diyosun, eğer meyvenin adı bu sebeple değiştiyse ve gücü denizleri kontrol etmekse bunun adını değiştirmenin bir manası yok ki. Çünkü dediğim gibi birisi bu meyveyi yiyip bu gücü gene elde eder ve ortalıkta denizleri kontrol eden birisi peydah olur ve bu bence bu seride pek olası değil.
Sen meyve gücünden dolayı değil ismi Imu'yu andırdığı için değişti diyorsun ama adı Imu'ya benzeyen adamların gücü denizleri kontrol etmek.. böyle bir durumda ben olsam ismi Imu'yu andırıyor diye değil denizleri kontrol edebiliyor diye ismini değiştirirdirim
Eğer meyvenin adı değiştiyse
@Alpamis dediği gibi tanrı Nika benzeri çok güçlü bir meyvedir ve işin sonunda Luffy'de görürüz. Nika elastik vücutlu bir tanrı, bu meyvenin adını "lastik" diye değiştirirsen bu meyveyi yiyen adam aslında Nika olduğu için değil lastik meyvesi yediği için o elastikiyeti kazandım zanneder. Bu nika olur olmaz orasını bilemem ama meyvenin adını değiştirmek ancak yiyen kişiyide yanıltacak bir isim koyuyorsan mantıklı olur.