Üye silindi 7459
Oars'ın ırkından biri olabilir diyor. Bilmediğimiz biri yani.Oars ölü, bedenini de Moria kullanıyordu TB de.
Oars'ın ırkından biri olabilir diyor. Bilmediğimiz biri yani.Oars ölü, bedenini de Moria kullanıyordu TB de.
2-3-5 aynı şeye tekabül ediyor bana kalırsa.Gölgenin sahibi kim?
Seçenekler:
1)Lurking Legend
2)Biri tarafından çağrılmış Dev,deniz canavarı vb.
3)Uranüs
4)Wano içerisindeki biri
5)Florian Triangle
Ben bu Lurking Legend yemine kanmiyorum ve Uranüs diyorum.
Oars ırkınden gelen Little Oars Jr. gördük. O da 70 yaşında falandı, bununla beraber Oars 500 yıl önce doğmuş biriydi. 159 yıl yaşamış...Oars'ın ırkından biri olabilir diyor. Bilmediğimiz biri yani.
Lurking legenda xebec diyenler var.Florian Triangle hakkında bir şey bilmediğim için onu da ayırdım.Onlari cagirabilecek biri olduğunu düşünmüyorum2-3-5 aynı şeye tekabül ediyor bana kalırsa.
Çağıran Antik Silah Uranüs yani Momonosuke gibi duruyor.
Lurking Legend ise bu o efsanenin "Oars"ın ırkından yani bir antik dev olabileceği anlamına geliyor. Ben öyle yorumladım maddelerini
Lurking Legend= IM sama= XebecGölgenin sahibi kim?
Seçenekler:
1)Lurking Legend
2)Biri tarafından çağrılmış Dev,deniz canavarı vb.
3)Uranüs
4)Wano içerisindeki biri
5)Florian Triangle
Ben bu Lurking Legend yemine kanmiyorum ve Uranüs diyorum.
Oars'ın ırkı dedim zaten Oars'ın soyu değil. Oars gibi ünlü bir antik dev varsa zamanında ve uyandırılmayı bekliyorsa neden olmasın?Oars ırkınden gelen Little Oars Jr. gördük. O da 70 yaşında falandı, bununla beraber Oars 500 yıl önce doğmuş biriydi. 159 yıl yaşamış...
Yani o Hükümet'in çok eski diye tabir ettiği 800'lü yıllarda ki olaylara dayandırılması zor bu hikayenin. Oars'dan önce ki ''Antik dev'' denilen kişilerden biri olması daha olası bu konuda. Tabi hikayeye bağlama olayı nasıl olur bilinmez ama tamamen bu ırkın dışında biri de olabilir. Hele ki o dev hasır şapka çıktıktan sonra bu tip birine bağlanacağı kesindi durumun ama o kişinin yaşadığı ya da ''uyandığı'' bir senaryo çok mantıklı değildi...