Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seri için dönüm noktası bu bölüm sonun başlangıcı gibi bir şey.Robin yüzde 99 kaçırılması kesinleşti gibi artık eminim. Robin'nin kaçırılması ile hasır şapkaların sonraki istasyonu da belli olmuş olur.Ben önce Teach sonra Hükümete yürürler diye tahmin ediyordum ama Teach son arc ve son düşman olacak büyük ihtimalle Robin'i kurtarma operasyonu başlar ve bu arc minumum 2 sene sürer arc sonunda Robin kurtarılır Luffy Ace'in intikamını alır.Bütün bunlar olurken ömrümüzden ömür gider yıllarımız geçer :D Robin'i kurtarmadan Elbaf'a gideceklerini sanmıyorum.
Umarım böyle bir şeyi tekrar etmez oda. Eniee lobby mükemmel bı arc olsada aynı şeyleri tekrar izlemek istemem açıkçası ..
 
bi ara kaplan ejderha anka kuşu ve kaplumbağa teorileri dönüyodu. bi efsane mi vardı öyle bi şey vardı. aklıma geldi bu gölge meselesi kaplumbağa filan olmasın? muhabbeti de tam hatırlamıyorum gerçi
 
Bu arada robini kaçırmak için sağlam adamlar göndermiş olabilirler amiral felan lucciden ağızları yandığından dolayı.Tahminim denizcilere karşı güçlü müttefik gelebilir devrim ordusu gibi sonuçta robin onlar için epey değerli.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık