Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Robini kaçırmaya lucci felan geldiyse kaçıramazlar brook keser atar
Robin kaçıralacak büyük ihtimal. Böyle bir konu gündeme gelmezdi yoksa. Hem zamanında Robin'in ne kadar önemli olduğu vurgulandı defalarca. Bu şartlar altında rahatça ortalarda dolanması saçma oluyor. Kayıp yüzyılı Robin aydınlatacaksa, birilerinin peşine düşmesi lazım artık.

Bu seride her zaman, birini kurtarma üzerine döndü senaryo. Serinin mevcut durumuna baktığımız zaman bu role en uygun kişi Robin.
Ayrıca Robin'in kaçırılmasıyla bir çok karakter de olaya dahil olur.

Kim bu karakterker:
Dragon, Shanks, BB, Hükümet

Oda için şu anlık en uygun yol, Robin'in kaçırılması. Yoksa bu kadar karakteri tek tek işlerse seri bir 15 yıl daha sürer.
 
Ayrıca bu 5 ihtiyar delikanlı, Imu'nun önünde eğilip "reis isim ver harcayalım" dediklerinde bunu bizzat yapacaklarını sanıyordum, yanılmışım. Adam gönderiyorlar adaya.
Ahmet annesinin yanına gider. Anne dışardan bir ihtiyaç var mı der. Annesi evin birkaç ihtiyacını söyledikten sonra Ahmet tamam anne der ve bilgisayar oyununa geri döner=gorosei.

Adamlar ışık söndürelim deyip k*çlarının üstüne oturmaya geri gitmiş şaka gibi.
 
İsmini değiştirdikleri meyvede Chopper'in insan meyvesidir kesin. Teach'in o adaya gitmesi için iyi bir sebep olabilir.
 
Wano'da bir şey oldu,bu yüzden bahsedilen şey harekete geçti ve ya uyandı.

Soru şu Wano'da ne oldu ? Luffy bilmeden bir seyler yapmış olabilir ya da Wano'da o kadar büyük isimler var ki,ister istemez ortaya çıkmış olabilir.
Wano ile doğrudan ilgili olduğunu sanmam. Kaido ''Wano önemli'' diyor ama bunun farklı bir sebebi olacak bence. Joy Boy olayına da girdi bu Kaido onunla ilgili bir şey olabilir Wano da...

Onun dışında bu IM de ortaya çıktı mesela yine, o uyanan kişi de bu çağ da ortaya çıkıyor. Ne hikmetse yine aynı şekilde Mariejois de dev bir hasır şapka gördük. Bak sen şu işe... :S
 
O kadar dövüş oldu. Sağ kollar düştü, fanları olduğum karakterler dövüştü ama şu bilinmeyen adam kadar heyecan vermediler.

Bir hikayenin arka planını bu kadar merak ederken karakterler ve dövüşlere zerre yükselememek bence yazarın beceriksizliği.
Bide bu kadar yükseltip sonra Odanın saçmalası olayı ayrı bir beceri ama :hhh:
 
Robin'i kaçırıp onun zihnine girip bir şeyler çıkarmaya çalışacaklar diye ödüm patlıyor. milyon kere görülmüş bir senaryo umarım bu yola girmez oda
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık