Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dediğim gibi öyle şahane bir kral haki salınımı göremedim. Kaido ve Shanks'ın kral hakisi daha güçlüdür olayına ben de katılıyorum ama kral hakinin yüksek kullanılması yıldırımla paralel.
Kral hakiyi üst seviye kullanan adamların zaten artık daha üstüne çıkma gibi bir durumu yok ki. Zoro ne yapacak. İleri ileri kral haki öğrenmeyecek. Artık haki seviyesini arttıracak sadece. Bu seviyesi de uzun süreli kullanım şeklinde olacak. Zoro'nun King'e yaptığı saldırının Kaido'dan da baya kan alacağını biliyorum zaten ki ileri seviye kral haki kullanan adamların artık saldırı gücü namına bir güçlendirmeye gerek yok. Bir hakili yumruğun, bir kesişin ne derece hasar verdiğini görüyoruz. Bunu uzun süreli kullanabilmek en büyük güçlendirme olacak artık. Haki seviyesi de buna bağlanacak.

Haki ayrıca bir nevi depo gibi. Depon ne kadar büyükse ve doluysa o kadar güçlü oluyorsun. ve kullandıkça seni tüketen de bir şey. Bu Law'ın kısmı da buraya bağlanıyor. O kadar güçlüler ki, o kadar fazla hakileri var ki adamların yerini değiştiremiyor mesela. Luffy g4 kullanınca çok fazla haki harcıyor mesela. Bu gibi örnekler. Haki seviyeleri böyle belirlenecek bana göre.

Yıldırım olayı şu an için bana göre çok ciddiye alınacak bir şey gibi gelmiyor. Mesela Roger'in bu sahne ile Zoro'nun bu sahneye bakalım. Yıldırımdan baz alacaksak haki seviyelerini. Zoro ile Roger'in neredeyse çok yakın yıldırım boyutları. Ben diyebilir miyim ikisinin haki seviyeleri birbirine yakın. Belki Roger'da öyle bir haki var ki adam saatlerce tükenmeden dövüşüyor. Haki seviyesi de bana göre böyle belli olur. Yıldırımın olayı da benim için şu an saldırının ne denli güçlü ve büyük olduğu.


Edit. Çalışıyordum. Geç cevap verebildim.
 
Aklıma birşey geldi şimdi:

Ya bu şapka bir deve veya Joy Boy'a falan ait olmayıp Gomu Gomu no Mi'yi uyandıran geçmişten birisine aitse.İm'de bumu bildiği için Luffy'nin posterini saklıyor olabilir

Belki Shanks, Luffy'nin Gomu Gomu no Mi yediğini bildiği için şapkayı Luffy'e vermişse?Yani tarih tekerrür etsin diye böyle birşey yapmış olabilir.

Bu kadar tesadüf olur mu demeyin?Zunisha bile yüzyıllardır denizde Wano'yu ararken bizim tayfanın Wano'ya gelmesini beklemiş.


Aklımda deli sorular ve teoriler

Aynı şeyler var aklımda....İm sama da sadece meyve yüzünden luffy ile ilgileniyor olabilir. Yoksa luffynin sıradan bir korsandan (law,kid vb.)ne farkı varda luffynin resmi İm de.... Parçalar böyle birşeyi gösteriyor ama , İm in olayı farklı biseyde çıkabilir. Belki Luffynin annesidir :flaugh:
 
Niye gitmesin adamı tekniği o. Gösterdim sana işte bölümdeki en büyük çarpışmayı.

Spoiler geldiğinde çok fazlasından bahsediyordu karşımıza bu çıkıyor. Sonra nerede çok üst seviye kullanım dediğimizde üzülüyorsunuz.

Yav adamlar kral hakili saldırılarını birbirine vuruyorlar ne demek nerede temas halinde ortadaki alan boşluk işte sonrasında birbirlerine vuruyorlar zaten nasıl ileri seviye haki yok orada?Birinin sopasında ötekinin yumruklarında sopa ve yumruk çarptığı alan ortası.Ortada ne var duvar mı var o zaman o boşluk ne?
 
Luffy fanları bu luffy den mutluysa bir şey diyemeyeceğim. Kaido ile normal luffy denk dövüşüyor. Kata ile dövüştükten sonra boşa kaçmışlar, mom ile 2 kere vs atıp önce yenilip sonra onu da gömerdi. Hatta luffy maceralarda boşa vakit kaybetmiş, Shanks'ın yanına gidip sırayla adamlarıyla dövüşseymiş. Hızlı lvl kasma oyunu gibi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık