Bu gelen kisinin D.'lerle bir baglantisi çikar mi bilmem gelince görücez, zaten gözüküyormus. Dev ise eger büyüklügünden yola çıkarsak, elbaf'a atif yapiyor olabilir oda. Birçok gizemin ayrica elbaf'ta çözülecegini düsünüyorum.
Adamın duruşu falan hiç öyle bir izlenim yaratmıyor benim gözümde. Adamlara zayıf demedim, ne alaka?O bastonun içinden başka birşey çıkar o silahtır yahu ne elden ayaktan düşmesi hiç sanmıyorum.Shanks ile başbaşa kalan adamlar zayıf olsalar Shanks onları anında öldürürdü bana kalırsa.Tabii arada ciddi bir gönül ilişkisi çıkmazsa.
Zaten Enma beni test ediyor felan, garip kılıç dikkat et gibi şeyleri ben ekledim Manga'ya. Savaş uzarsa kılıç beni öldürecek felan filan. Hiç önemi yok bunların. Zoro fanları gibi salt Zoro övecegiz. Zoro öyle muhteşem böyle muhtesem diye di mi?Sen Enma derken iyi de biz sarhoş diyince mi sorun oldu. xD
Genelde bu adam yada diğer yaşlı konuşuyor.Luffy’nin ilk ödülüne dikkat çeken bastonluydu.Lider olmadığına eminim ama diğerlerinden zayıf değildir.Diğerlerinden zayıf diyorsun anladım bastondan bahsedince.Adamın duruşu falan hiç öyle bir izlenim yaratmıyor benim gözümde. Adamlara zayıf demedim, ne alaka?
Öyle göründüğünü söyledim, sokaktan geçen on adama tek tek göster herkes de aynısını söyler.Genelde bu adam yada diğer yaşlı konuşuyor.Luffy’nin ilk ödülüne dikkat çeken bastonluydu.Lider olmadığına eminim ama diğerlerinden zayıf değildir.Diğerlerinden zayıf diyorsun anladım bastondan bahsedince.
Benimde aklıma bu gelmişti ellerinde sopa tarzı olan ilk çag savaşçılarına benzeyen devler bakalım ne olacakZamanı gelmişti..