Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimse sallamamış ama bütün varlığımla sana katılıyorum, bencede %100 luffy meyvesi çıkacak.

Ha bir ihtimal şu var Reddit'e biri Kaido'nun meyvesi demiş. O "uyanan" gölgeye gerçek ejderha diyorlar. Denizde uyuyup uyanınca karaya çıkan mistik ejderhalar var. Bu ejderhaya antik silah Uranus diyorlar. Kaido ve Bigmom'ın antik silahı bulmak için ortaklık yaptığını biliyoruz, kaidonun çok uzun zamandır wanoya çöreklenip yaşadığı da ortada, bunların sebebinin antik silah Uranus'un wano sularında yatıyor olması çok mantıklı olmaz mıydı? Bu gerçekte bir şekilde Luffy veya Momo tarafından uyandırılmış belliki. İşte Kaidonun meyveye de o ejderhayla aynı diyorlar yani orijinalinde model: Uranus imiş.

Şimdi bu Uranus muhabbeti çok geçmedi bana ama o gölgenin ejderha olması bence çok yüksek ihtimal. Uyandığına göre uyuyan ve yüzyıllardır görülmeyen bir şey olması lazım, ve daha önce Ryumanın ejderha kestiğini hesaba katarsak demekki wanoda ejderhalar vardı ve en önemlisi bunlar düşman olarak görülmüş ki Ryuma tarafından kesilmiş. Adada kopan bunca tantanayla birlikte uyanıp "bi uyutmadınız *******" edasıyla gelen kızgın bir ejderha görebiliriz. Zoro reisim de bu ejderhayı kesip tarihe geçecektir 🤣
Aslında buraya gelesiye kadar Oda Luffy'nin meyvesi için çok yol yaptı o özel meyvenin Luffy'nin olması çok şaşırtıcı gelmez. Meyveyi kaptırdı diye denizcilikten atılan ve Luffy yedi diye ona kin güden bir adamı gündem yapıp mangaya malzeme ettiler.Farkındaysanız çalınması değil yenmesi daha önemli gibi duruyor ya da kaptıran arkadaşın Shanks'e gücü yetmediği için Luffy'den hıncını çıkarıyor da diyebiliriz.Seride çok fazla gizem yokmuş gibi denizcilerin Luffy'nin meyvesini neden bu kadar çok istediği çıkıyor. Bunun dışında Kaido içmiş öyle böyle olaylarına girmeyeceğim bana göre çok bir şey ifade etmiyor. Üstteki arkadaşın Uranüs olayına da katılıyorum ve seri artık bir an hızlansın her hafta ara ara çok sıkmaya başladı.

Sevgiler herkese
 
Tepkiler biraz fazla yeşilçamvari değil mi?

Çocukların rızkını.... Boyun posun devrilesice dövüşte alkol mu alınır yok iki ayyaşın dövüşüne döndü falan...

Ya bence bu kadar abartmaya gerek yok :D. Oda'nın klasik absürt anlayışı işte. Ben spoilerı gördüğüm zaman gülmüştüm açıkçası. Bence dövüşe renk katmış bu gelişme.



Robin tekrar yakalansa bile Robin'i kurtarmak üzerinden ikinci bir arc döneceğini zannetmem. Yakalansa bile erken kurtulur, yarı yolda kaçar vs vs. Zaten şuan seride konu sıkıntısı çekilmiyor. Oda'nın böyle bir yola gireceğini zannetmiyorum.
 
Adamlar Luffynin gülmesine takılmış , bu adamların korsan olduğunu unuttunuz heralde adamlar savaşıp hazine bulmak için denize açıldı. Dövüşürlerken adrenalinin etkisiyle iki tarafta heyecanlanıp gülümsüyorlar çok normal . İsterlerse yukarıya masa atar 2 şer sake yapıp öyle dövüşe devam ederler siz bu adamları ne zannediyorsunuz barış elçisi felan mı
Şaka yapmıştım ben yapmayın etmeyin dövüşün
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık