Yumurtadan uyanması değildir ya. Denizin derinliklerinden gelen bir şey bence.Yüzyıllardır uyanmaya o şey , Roger'ın gemisindeydi.Evet o yumurtadan bahsediyorum.O Uranüs,antik silah.Yıllar geçtikçe büyüdü ve sonunda Wano'da ortaya çıktı.
Yumurtadan uyanması değildir ya. Denizin derinliklerinden gelen bir şey bence.Yüzyıllardır uyanmaya o şey , Roger'ın gemisindeydi.Evet o yumurtadan bahsediyorum.O Uranüs,antik silah.Yıllar geçtikçe büyüdü ve sonunda Wano'da ortaya çıktı.
Hocam havadan geliyor, denizciler bı bakıyor "lan etrafimiz gölge olmuş" yukarı bı bakıyorlar Uranüs.Yumurtadan uyanması değildir ya. Denizin derinliklerinden gelen bir şey bence.
Gemiyle gelirken gördüğü bir şeyden bahsediyordu sanki.O gölge perospero değilmiydi?
Adını gizledikleri Şeytan Meyvesi'dir öncekinde yazan.@Smoker Akuma yeni spoiler'da yok mu? En son Akuma no mi diye bir şey yazıyordu.
Ve eşit miktarda konuşuyorlar. Şu ana kadar gözüktükleri her sahnede hepsinin tek bir konuşma baloncuğu vardı yanılmıyorsam.Bu Beş Kadim de 20 senedir aynı noktada ve aynı şekilde oturuyor. Im'e gittikleri yer haricinde yerlerlerinden kalkmadılar. Pala bıyıklının ellerinin duruşu, şapkalının bastonu tutuşu falan hep aynı. Oda bunları kopyala yapıştır mi yapıyor çizmeye üşendiği için, anlamadım gitti.
Evet. Ohara olayında üç tanesi bir masanın etrafında oturuyordu, ama belki masayı onların önlerine getirmişlerdir. Yine de şu genç olan bayağı güçlü birine benziyor.Ve eşit miktarda konuşuyorlar. Şu ana kadar gözüktükleri her sahnede hepsinin tek bir konuşma baloncuğu vardı yanılmıyorsam.
Güçlü oldukları kesin. Shanks'e ya çok güveniyor olmalılar ya da kendilerine çok güveniyorlar ki bir yonko ile yüz yüze konuşuyorlar. Benim merak ettiğim o yaraları nasıl aldıkları ve diğer kutsallardan neden bu kadar farklılar. Bence Joy Boy'un eski müttefikleriydi bu adamlar. Bir noktada Im'in yanına geçtiler.Evet. Ohara olayında üç tanesi bir masanın etrafında oturuyordu, ama belki masayı onların önlerine getirmişlerdir. Yine de şu genç olan bayağı güçlü birine benziyor.