Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Xebec olması daha mantıklı. Beş Kadim kendileri için bile efsane olduğunu söylüyorsa bunun, bayağı yaşlı bir şey olması lazım. Üstelik yüzyıllardır uyuyormuş. Beyazbıyık 72 yaşında öldü, üstelik öyle kadim bir soyu falan da yok. Yetim bir köylü çocuğuymuş, onunla ilgili çıkmaz muhtemelen.
Muhtemel seneryoda;
- bu yaratık ile wanoyu kale haline getiriyorlar ve yaratığı bir şeyi korumak için kullanıyorlar, luffy suya girince sesini başkalarına duyurabiliyordu belkide yaratık bu sese çağrı verdi.
 
Gelen dev şu gösterilen Dev Hasır Şapkanın sahibi olabilir mi ki. 5 Kadim bile bir efsane olarak görüyor ise bu kişi kayıp yüzyıldan biri çıkacak gibi. Bu hasır şapkanın sahibi de direk kayıp yüzyıl ile bağlantılı gibi duruyor. Oda yine ortaya bir şey salladı, teori kasmaya başladık. En son ki Oden vakasından sonra teori filan kasmam artık. Yine saçma bir şey çıkacak gibi.
 
Bence bu şey her neyse uyanmasının nedeni momo fili de o harekete geçtirmişti momo şuan caresizce adayı durdurmaya calışıyo bu durum o şey her neyse uyanmasını sağlamıştır belki.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık