Lurking legend olayı ne?WB ile ilişkili olan Lurking Levend vardı sence o Xebec miydi? Bunun bir alakası var mıdır?
Lurking legend olayı ne?WB ile ilişkili olan Lurking Levend vardı sence o Xebec miydi? Bunun bir alakası var mıdır?
Wano'da ortaya çıkacak felan Hasır Şapkaların şimdiye kadar ki en amansız düşmanları olacak gibi muhabbetti herhalde. Ben de orjinal metni arıyorum unutmuşum.Lurking legend olayı ne?
Muhtemel seneryoda;Bence Xebec olması daha mantıklı. Beş Kadim kendileri için bile efsane olduğunu söylüyorsa bunun, bayağı yaşlı bir şey olması lazım. Üstelik yüzyıllardır uyuyormuş. Beyazbıyık 72 yaşında öldü, üstelik öyle kadim bir soyu falan da yok. Yetim bir köylü çocuğuymuş, onunla ilgili çıkmaz muhtemelen.
İhtimal dahilinde.Gelen dev Oars türünün kralı falandır. Momonosuke adayı havada tutamayınca alttan el atıp tutar. Zamanında karaları birleştirip Wano'yu oluşturan da kendisidir. Büyük Krallık ile arasında söz falan var diye gelmiştir vs vs.
Bak bu da güzel bir düşünce. Belki yaratık Wano'nun derinliklerinde uyuyordu, sesi duyunca uyandı. Gayet olası.Muhtemel seneryoda;
- bu yaratık ile wanoyu kale haline getiriyorlar ve yaratığı bir şeyi korumak için kullanıyorlar, luffy suya girince sesini başkalarına duyurabiliyordu belkide yaratık bu sese çağrı verdi.
Tamam sen yazınca hatırladım, ondan umudu kesmiştim benWano'da ortaya çıkacak felan Hasır Şapkaların şimdiye kadar ki en amansız düşmanları olacak gibi muhabbetti herhalde. Ben de orjinal metni arıyorum unutmuşum.
Bu olursa Cp0'ı feci meze ederler. Ben şimdiden yeni profil fotosu düşünmeye başlayayım.Muhtemel seneryoda;
- bu yaratık ile wanoyu kale haline getiriyorlar ve yaratığı bir şeyi korumak için kullanıyorlar, luffy suya girince sesini başkalarına duyurabiliyordu belkide yaratık bu sese çağrı verdi.