Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gölgenin sahibi var, yüzyıllarca uyanmamiş ve bir şeytan meyvesi?
Bir meyvenin uyanişından mi bahsediliyor acaba
 
Karasakalın gemisi olan dev aklıma geldi ilk başta. Sonra zunisha geldi. Eğer goroseiler zunishanın varlığından haberleri yoktuysalar baya karizmaları düşer bence. Hiçbir istihbaratlarının olmadığı anlamına gelir ağırlıklarını yitirirler o yüzden zunishayı da eliyorum birde gördüğümüz bişey zunisha o yüzden ikinci kez gizem kasmaz aynı karakterden. Bence farklı bişey olabilir.
 
Gelen dev Oars türünün kralı falandır. Momonosuke adayı havada tutamayınca alttan el atıp tutar. Zamanında karaları birleştirip Wano'yu oluşturan da kendisidir. Büyük Krallık ile arasında söz falan var diye gelmiştir vs vs.
WB ile ilişkili olan Lurking Levend vardı sence o Xebec miydi? Bunun bir alakası var mıdır?
 
@KARİTORİ

Sen şu Luffy'nin deniz altında Momo ile konuşması sahnesini diyon herhalde. Orada uyandırmış mi olabilir diyon ama Marco sahneleri bundan daha önce herhalde. Marco da garip bir gölge gördüğünü söylüyordu daha önce.
Ben bahsedilen meyvenin yaratığın meyvesi olduğunu fakat yaratığı luffynin çağırdığını düşünüyorum. İşte marconun gördüğü gölge bu ise büyük ihtimalle luffy wanoya girdiği gibi luffye doğru hareket etmeye başlamış olabilir. En azından odenin dediği Wanonun sınırlarını joyboy gelene kadar açın sözü yerini bulur.
 
WB ile ilişkili olan Lurking Levend vardı sence o Xebec miydi? Bunun bir alakası var mıdır?
Bence Xebec olması daha mantıklı. Beş Kadim kendileri için bile efsane olduğunu söylüyorsa bunun, bayağı yaşlı bir şey olması lazım. Üstelik yüzyıllardır uyuyormuş. Beyazbıyık 72 yaşında öldü, üstelik öyle kadim bir soyu falan da yok. Yetim bir köylü çocuğuymuş, onunla ilgili çıkmaz muhtemelen.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık