Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037: Sekiz Trigramlı Sarhoş Ejderha

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 229 77.6%
  • Orta

    Kullanılan: 45 15.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 21 7.1%

  • Kullanılan toplam oy
    295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet çatıda kullandı zaten de ciddileştiği şu bölümde neden kullanılmadı merak ettim. Acaba yeni gear öncesi Oda diğerlerini kullanmak istemedi mi die düşünüyorum .s
Bölümün sonundaki meselenin üstüne geçmesin diye olabilir. Ayrıca şimdi yeni bir G formu açarsa tek bölümde iki malzeme vermiş olur. Her malzemeye bir bölüm yeter diye düşünüyordur.
 
Bahsedilen meyve kesinlikle Gomu Gomu. Çünkü Dünya Hükümeti o meyvenin ismini tarihten silmeye gidiyorlar diyor Gorosei. Mantık yürütecek olursak, Dünya Hükümeti savaşı Yonkou'ların kaybetmesini asla beklemiyorlar. Bu durumda bizim ittifaktaki meyvelerden bahsediyor. Robin olmadığı çok bariz çünkü Robin'i canlı istiyorlar ve çok çok özel bir meyve gücü yok. Geriye Kid, Law ve Luffy kalıyor.

Kid'in meyvesi uyandı ama hiçbir özelliği yoktur mıknatıs bildiğin. Dokunmadan çok fazla bir etkisi yoktur.

Law'ın meyvesinden bahsetme ihtimalleri en azından Kid'in meyvesinden çok daha yüksek. Yine de Law'ın meyvesini çok istiyor olsalardı Shichibukai olduğu zaman yakalarlardı.

Bir meyveden bahsediyorlar ve bu meyve yüzyıllardır uyanmadı diyorlar. Luffy'de henüz uyandırmış değil. Uyandığı zaman nasıl bir güç açığa çıkaracak merak ettim açıkçası.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık