Bir an önce açsın da Law'la Kid'in üzerindeki zorlanmayı kaldırsın Oda. Mama karşısında tutunamazlar böyle bunlar.Gözler ve terler belli ediyor sinirlarina yaklasiyor luffy bence, G4 zaten girmisti. Law ve kid yapinca beklenti belli. Uyanıs.
Bir an önce açsın da Law'la Kid'in üzerindeki zorlanmayı kaldırsın Oda. Mama karşısında tutunamazlar böyle bunlar.Gözler ve terler belli ediyor sinirlarina yaklasiyor luffy bence, G4 zaten girmisti. Law ve kid yapinca beklenti belli. Uyanıs.
Bölümün sonundaki meselenin üstüne geçmesin diye olabilir. Ayrıca şimdi yeni bir G formu açarsa tek bölümde iki malzeme vermiş olur. Her malzemeye bir bölüm yeter diye düşünüyordur.Evet çatıda kullandı zaten de ciddileştiği şu bölümde neden kullanılmadı merak ettim. Acaba yeni gear öncesi Oda diğerlerini kullanmak istemedi mi die düşünüyorum .s
H.hakiye olabildiğince hakim olup yapmak istiyordur.Kata karşısında da aynısı yapmıştı.K.hakisini geliştireceği kadar geliştirip sonrasında g4 açmıştı.Peki sizce Luffy neden hâlâ vites değiştirmedi?
Kaido'nun nasıl hızlandığını iyi anlatmış sağda.Sadece bu hareket yetiyor bölümü anlatmaya yardır lastik oğlan
Ya Kaido'nun saldırı gücünde sıkıntı var ya Luffy'nin kral haki savunmasında bir sıkıntı var. Anlamadım :/Kaido ne var ne yok demeden vuruyor Luffy de tık yok. Bence korkması gereken taraf Kaido, çünkü Luffy de başka şeyler çıkacağı bariz.
Kaido'nun saldırı gücünde bir sıkıntı yok.Luffy bölümde h.haki+ileri seviye b.haki savunması yapıyor.Udon'da bile Hyo "bunu düzgün yapabilirsen Linlin'i durdurabilirsin" diyordu.Ray'in yaptığının aynsını yapıyor çocuk şu anda.Ya Kaido'nun saldırı gücünde sıkıntı var ya Luffy'nin kral haki savunmasında bir sıkıntı var. Anlamadım :/
Komple seride sıkıntı var bence. Age of mythologydeki Arkantos gibi Luffy göklere yükselecek bu hızla giderse.Ya Kaido'nun saldırı gücünde sıkıntı var ya Luffy'nin kral haki savunmasında bir sıkıntı var. Anlamadım :/