Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037: Sekiz Trigramlı Sarhoş Ejderha

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 229 77.6%
  • Orta

    Kullanılan: 45 15.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 21 7.1%

  • Kullanılan toplam oy
    295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
meyve uyanışından bahsediyorlar. Sözde oda gizem kasmak içinde fili koymuş. Luffy belli ki uyanış aççak. çocuk amiral,yonkou dinlemeyecek sanırım hepsini tek alacak seri dinamikleri açısından bana çok erken geldi bu durum yani tek arcta yonkou seviyesi olunuyor muydu enteresan. Onun dışında dövüş sahneleri iyi,karakter diyalogları berbat.

iyi forumlar.
 
Bölümün ilk yarısı sarhoş Kaido, Luffy ile beyzbol oynadı.
İkinci yarısı Luffy canını dişine takarak Kaido'nun aymaya çalıştı. Sonunda da istediğini aldı.
Bölümün kayda değer tek kısmı sonuydu. Zunisha'dan ne çıkacak bakalım.
 
Normalde bilgi verilen nadir bölümlerde bölümün benim için en güzel yeri bilgi verilen kısımdır. Ancak "bilgi vericem ama gizemlerin arasına saklayarak" diyen oda anlamsız diyaloglara sebebiyet verdiği için bilgi kısmını sevmedim. O yüzden bölümün en güzel yeri Luffy vs Kaido idi. Dövüş sahneleri özenilmiş, güzel sahnelerdi. @Smoker ın sanji ve zoro için söylediğini daha da genelleştirerek söylemek gerekirse tayfadan kimsenin dövüşüne özenilmemesi, hatta bazı üyelere eşleşme dahi verilmemesi böyle büyük bir savaşta okuyuculara ve fan kitlelerine ayıptır. Son zamanlarda bunu çok söylediğim için daha fazla dillendirmeyeceğim. Ayrıca tayfanın da aldığı power upların saçmalığı - mantıklılığı spoiler kısmında 100 lerce sayfa tartışıldığı için ondan da hiç bahsetmeyeceğim. Yani mantıklı ya da değil filtresinden bakmazsak güzel çizilmiş iyi dövüş sahneleriydi.
Goroseinin konuşmaları facia idi. Belki çeviriden kaynaklı bir durumdur ancak en başta spoilerdakinden farklı olarak ikisinin birbirini öldürmesi demiyor kaido ve Big mom'ın ikisinin de ölmesi yetmez tamamen yok edilmesi gerek diyor. Kaido kaç kere elinize düştü yok etseydiniz. Yok elinizde ve savunmasızken bile yok edemediyseniz, o zaman yine yok edemezsiniz, boş yapmayın. Daha sonra robinin mutlaka yakalanması gerektiğinden bahsediyor. Robinin yerini dünya hükümeti Croco ile çalıştığından beri biliyor. 2yıl öncesinde bir amiral, hatta amirale bile gerek yok bir kor amiral gönderip aldırsaydınız Luffyden. Hadi Lucci yeterli olur dediniz, sonrasında neden kimseyi göndermediniz? Kizaruya robinsiz dönme deseler çok rahat alırdı orda robini. Kaldı ki Kizaru oraya luffy kutsal ejder yumrukladığı için gidiyor. Yani kimsenin umru da olmayan robin, bir anda dünya hükümetinin zirvesinin dünya toplantısını boşverin diyeceği kadar önemli meselesi haline geliyor...
Meyve olayına gelirsek, konuşmalarında meyvenin adını sanki meyvenin gücünden değil de doğruca adından dolayı değiştirmişler gibi bir anlam çıkardım ben. Viz çevirisini bu bölüm çok merak ediyorum. Yani o kelimenin telaffuz edilmemesi için meyvenin adını değiştirdik gibi anladım.
Seyir zevki güzel, bilgi kısmı anlamsız bir bölümdü. Umarım resmi çeviri anlamlandırır.
 
Luffy klasik önce yıprat sonra zıplat stratejisi uyguluyor yine. Bir sonraki bölüm işin renginin değişeceği bölüm olacaktır. Kaido bir tık daha vites artırıp Luffy'yi de vites yükseltmeye zorlayabilir. Luffy bu haliyle Kaido'yu yıkamaz. Daha büyük saldırı gücü lazım.
Kaido ne var ne yok demeden vuruyor Luffy de tık yok. Bence korkması gereken taraf Kaido, çünkü Luffy de başka şeyler çıkacağı bariz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık