Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037: Sekiz Trigramlı Sarhoş Ejderha

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 229 77.6%
  • Orta

    Kullanılan: 45 15.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 21 7.1%

  • Kullanılan toplam oy
    295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gear 4 süz böyle hasar vermesi bu arc gear 5 veya uyanış olmama ihtimalini artırıyor gibi.Biraz böyle hırpalayıp g4 ün bir formuyla fişi çekecek gibi duruyor.Bu vs'nin sonucundan ve bundan sonraki ilerleyişinden bağımsız Luffy artık bir imparatordur.
 
Gorosei'nin söylediklerinde," o meyve yüzyillardir uyandirilmadi" diyor.

Burada uyanistan mi bahsediyor anlamadim. Farkli meyvenin günyüzüne çikmasi da olabilir ancak dünya hükümetinin zamaninda korumasi gomu gomu da olabilir dedirtiyor.

Egerki buradaki gibi yanistan bahsettilerse, luffy'nin uyanisi beklentileri aşarsa eger o zaman bahsedilen meyve gomu gomu'dur.
 
Dövüşten zevk alan karakter klişesi var Kaido'da. Hemen her mangada olduğu için etkilemiyor artık. Bunun üstüne sarhoşluk modları eklemiş Oda değişiklik olarak. Fena değil bence. Kaido gerçekten gücünü hissettirdi bu ark. Tabii ne yaparsa yapsın, artık boş. Bunu da biliyoruz.
Şu sahnenin çizimlerine bayıldım. Özenerek çizildiği belli:
 
Şu ihtiyarların bahsettiği, Dev Fil mi yoksa bambaşka bir durum mu onu anlayamadım. Yüzyıllardır hangi meyve uyanmamış? Lastik mi, Kaido ejderi mi? Yoksa dev fil aslında bi adaya monte edilmiş (kılıça yedirilen meyve gibi) meyve mi? :hmm: kafalar karışık..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık