Bence dövüşler ve olaylar bitmiş olur. Ben ona 12 bölüm falan veriyorum. Partisidir, sonda yaşanacak olayları birlikte adadan ayrılışları bence 15'i geçer.10 bölüme biter arc.
Bence dövüşler ve olaylar bitmiş olur. Ben ona 12 bölüm falan veriyorum. Partisidir, sonda yaşanacak olayları birlikte adadan ayrılışları bence 15'i geçer.10 bölüme biter arc.
Öyle öyle ya, Wano tam bir hayal kırıklığı oldu, beklentimizi hiç karşılayamadıYok öyle hemen gitmek, 50 bölüm daha buradayız. Yıllardır ıslık çala çala Wano'yu çağırdınız, alın size Wano.
Yön verme değil de kendini koruyormuş gibi geldi banaYalnız bu bölümdekinde üzerine çarpıyor slash ama tutup eliyle yol veriyor gibi geldi bana. Hem de havadayken güç almıyordu. Ona rağmen slash onu geri itmedi. Tam patlama anında yakalandı. Slashların en büyük olduğu sırada. Güzel sahneydi.
Sağ alt köşede eli ile arkaya doğru sonra yönlendirmiş gibi geldi bana.Yön verme değil de kendini koruyormuş gibi geldi bana
Deniz kralları hesabı başka bir antik silah mı? Yeni antik silah çıkacak bu gidişle prensesimsi momoBen böyle düşünüyorum. Meyve uyanışı sandım ama mevzu başka gibi... Uyanması değil yani mesele... birisi bizim için bile efsane diyor diğeri o yüzden mi hükümet farklı bir isim koymuş diyor... Yani aslında birisi varlığına bilr inanmıyor gibi.
Kaidou başgan yine gelişine güzel yapıştırmış amma velakin bu vuruştan sonra ben Luffynin silah deposuna kadar inmesini beklerdim la bu ne çat çat yazmış bir de :/
Ay ne kadar komik ne kadar komik@Roo ter bezleri telef oldu yeni çizim lazım :S