Normali zaten yedikce güclenmektir ancak Luffy dayak yedikçe güçleniyor sorun orda. Incredible Hulk bu kadar güclenmiyorToriko'da da yedikçe güçleniyordun yahu.
Normali zaten yedikce güclenmektir ancak Luffy dayak yedikçe güçleniyor sorun orda. Incredible Hulk bu kadar güclenmiyorToriko'da da yedikçe güçleniyordun yahu.
Dayak atıp yemek önemli değil.Haki zor zamanlarda çiçek açıyormuş.Hani şöyle iki kişi güreşir adrenalin tavan yapar tüm güçleriyle yüklenip zorlarlar ya o an gibi anlarda açıyormuş.Fakat bu çiçek Luffy vs Kata dövüşünde Luffy’e açtı ama Kata’nın kutusundan hıyar çıktı ne hikmetse.Normali zaten yedikce güclenmektir ancak Luffy dayak yedikçe güçleniyor sorun orda. Incredible Hulk bu kadar güclenmiyor
Kata daha ne kadar açsın çiçek tarlası mı yapsın?Dayak atıp yemek önemli değil.Haki zor zamanlarda çiçek açıyormuş.Hani şöyle iki kişi güreşir adrenalin tavan yapar tüm güçleriyle yüklenip zorlarlar ya o an gibi anlarda açıyormuş.Fakat bu çiçek Luffy vs Kata dövüşünde Luffy’e açtı ama Kata’nın kutusundan hıyar çıktı ne hikmetse.
Çiçek tarlasını Luffy yaptı Kata da elindeki tek papatyayla anamı dövecek- dövmeyecek diye fal bakmak zorunda kaldı.Kata daha ne kadar açsın çiçek tarlası mı yapsın?
O sondaki tekmeyi bir biz hissettik herhalde. Abi resmen patladı yav o saldırı.10 küsur sayfalık dövüşe 5-6 poster sahnesi çizmiş adam. Dövüş dediğin böyle çizilir, seviyeyi arttırarak devam ettirip en az 5 bölüm daha şu kıvamda çizmeli. Yapacağını sanmıyorum o kadar da işte inecek olan karakter yonko olunca insan en azından bu kadar uzun sürmesini bekliyor. Wano'nun çöplerine zaman harcama off-panele geçme bana bu dövüşü göster Oda. Yemişim yeni çıkacak gizemleri bırak anı yaşayalım.
Luffy'nin ayağını şişirip Kaido'nun içinde patlattığı sayfada benim içim cız etti. Dededen toruna nesil bunlar insan gibi dövmüyorlar.
Kaido anlık K.O olmuş olabilirO sondaki tekmeyi bir biz hissettik herhalde. Abi resmen patladı yav o saldırı.
Kahkaha attım ya ahahaha çok haklı bir serzeniş...10 küsur sayfalık dövüşe 5-6 poster sahnesi çizmiş adam. Dövüş dediğin böyle çizilir, seviyeyi arttırarak devam ettirip en az 5 bölüm daha şu kıvamda çizmeli. Yapacağını sanmıyorum o kadar da işte inecek olan karakter yonko olunca insan en azından bu kadar uzun sürmesini bekliyor. Wano'nun çöplerine zaman harcama off-panele geçme bana bu dövüşü göster Oda. Yemişim yeni çıkacak gizemleri bırak anı yaşayalım.
Luffy'nin ayağını şişirip Kaido'nun içinde patlattığı sayfada benim içim cız etti. Dededen toruna nesil bunlar insan gibi dövmüyorlar.