Sakazuki’nin Wano da ne işi var…? Smsmsm
Luffynin son halini görünce tırsmış bu şekle girmiş bi yolunu bulsamda sıvışsam derdinde çakal
Sakazuki’nin Wano da ne işi var…? Smsmsm
Açıkçası daha önceki final dövüşlerinin ne kadar sürdüğüne bakmak lazım. Mesele Kaido olunca pek çokları Oda'nın sakız gibi uzatmasını bekliyor. Ama astların dövüşü klasik OP arclarındaki dövüşler kadar sürdü. Yani bu Kaido dövüşü de süre olarak diğer final dövüşlerinden farklı olmayacaktır.Gerçekten o kadar hızlı biteceğini mi düşünüyorsun ?
O sayfa öncesi kötü etkilenmesinler diye pistten alınan bebeler haricinde herkes etkilenmiştir zaten olum öyle insafsızca vurmuş ki bizimki aman tanrım dedim okuyunca.O sondaki tekmeyi bir biz hissettik herhalde. Abi resmen patladı yav o saldırı.
Keşke Kaido olsam dedim o an...O sayfa öncesi kötü etkilenmesinler diye pistten alınan bebeler haricinde herkes etkilenmiştir zaten olum öyle insafsızca vurmuş ki bizimki aman tanrım dedim okuyunca.
Sado-mazo işleri bırak dostum.Keşke Kaido olsam dedim o an...
Adamı iyi bir rahatlatır öyle bir tekme yemek. Kaidoya ilaç gibi gelmiştir dayak yemek şimdi :dSado-mazo işleri bırak dostum.
Bakalım sonraki bölüm Kaido'yu yatık U şeklinde bekliyorum.O sayfa öncesi kötü etkilenmesinler diye pistten alınan bebeler haricinde herkes etkilenmiştir zaten olum öyle insafsızca vurmuş ki bizimki aman tanrım dedim okuyunca.