Yok öyle hemen gitmek, 50 bölüm daha buradayız. Yıllardır ıslık çala çala Wano'yu çağırdınız, alın size Wano.Evet, biraz iyimser olacak ama iyimser cevaplara ihtiyacım var. 10-15 bölüme defolup gider miyiz ? Kandırın beni, yalanlar söyleyin.
Yok öyle hemen gitmek, 50 bölüm daha buradayız. Yıllardır ıslık çala çala Wano'yu çağırdınız, alın size Wano.Evet, biraz iyimser olacak ama iyimser cevaplara ihtiyacım var. 10-15 bölüme defolup gider miyiz ? Kandırın beni, yalanlar söyleyin.
Bu nasıl Zoan'mış ki bunca zamandır tek kıl çıkmamış bizim oğlandaGomu Gomu meyvesi aslında Paramecia Lastik meyvesi değil.
Muhtemelen Mitolojik Zoan Wukong meyvesi falan çıkacak. Bu kadar belli etmemeliydin Oda. Bu sefer bilinmezlik yaratamadın. Çok tahmin edilebilir. Tıpkı Obito'nun maskeli isminin Tobi olması gibi. Ana karakterin isminde eşşek kadar Monkey yazıyor. Mangaka gittikçe yaşlanıyor.
Zoro Sanji’nin hep gerisinde oldu.Çekemediği yediremediği için ben iki bin adam gücündeyim diyor.Evet, biraz iyimser olacak ama iyimser cevaplara ihtiyacım var. 10-15 bölüme defolup gider miyiz ? Kandırın beni, yalanlar söyleyin.
Gerçekten o kadar hızlı biteceğini mi düşünüyorsun ?Zaten o kadar kaldı ne yalanı? İki dövüş kaldı hepi topu.
Yok öyle hemen gitmek, 50 bölüm daha buradayız. Yıllardır ıslık çala çala Wano'yu çağırdınız, alın size Wano.
Allah'tan iyimser şeylere ihtiyacım var dedim; kahbe adamlar!Zoro Sanji’nin hep gerisinde oldu.Çekemediği yediremediği için ben iki bin adam gücündeyim diyor.
Wano ve Punk Hazard adalarının boyutları Akainu vs Kuzan'ın şiddetini gösteriyor. Sadece lav ve buz kısımları bile çatıdan büyük:
Kaido vs Luffy'de olması gereken çatının yere düşmeden imha edilmesi. Çok şiddetli saldırılar var ama çevre sağlam.
Bilmem... böyle mi ?Ama Luffy kılıç ustalaırnın kesiklerini nasıl durduracak (( lkajsdljsadlkj
Bana kalırsa en fazla 20 bölüm kaldı. Raizo vs Fukufuku dövüşünün ne kadar uzun süreceği de önemli.Evet, biraz iyimser olacak ama iyimser cevaplara ihtiyacım var. 10-15 bölüme defolup gider miyiz ? Kandırın beni, yalanlar söyleyin.
Yalnız bu bölümdekinde üzerine çarpıyor slash ama tutup eliyle yol veriyor gibi geldi bana. Hem de havadayken güç almıyordu. Ona rağmen slash onu geri itmedi. Tam patlama anında yakalandı. Slashların en büyük olduğu sırada. Güzel sahneydi.Bilmem... böyle mi ?
Son zamanlarda mesajı göndermeyi unutuyorum hep... Enter yapınca gitsin işte