Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037: Sekiz Trigramlı Sarhoş Ejderha

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 229 77.6%
  • Orta

    Kullanılan: 45 15.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 21 7.1%

  • Kullanılan toplam oy
    295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam kendini seride toplasan 10 kişide görülmeyen ileri silahlanma+h.hakiyle koruyor.Buna rağmen gene lastik>deprem muhabbeti çevriliyor.Hakisinden daha fazla faydalanan Luffy şu dövüşte.O yüzden de birisi hibrit halindeyken diğeri daha g2,g3 kullanıyor.
Bence onlara duymak istediğini ver de bir tartışma olmasın.. hani çok anlamsız çünkü :D lastik en iyi meyve, kutsanmış onu yiyen Joy, Boy... Luffynin kral olacağı başından beri belliydi. Lastik olmasa kral olma şansı yoktu.
 
One Piece tarihinin en hüzünlü hikayesini Kaido'dan görebiliriz, Robinden, Namiden de beter. Oniliğinden dolayı türü soykırıma uğramış, bir kişi hariç kimse tarafından kabul görmemiş, kendini benimseyen kişiyi de Roger denen yavşağa kaybetmiş, Dünya Hükümeti tarafından yakalanıp yıllarca işkence görmüş, buna Joy Boy olma hayallerine tutunarak direnmiş, üstüne bunun da yanlış çıktığını öğrenmiş... Yazarken ben üzüldüm lan.
:sapkali: Şapka çıkarılır buna.
 
Germa'nın yaraları daha taze.Ki Kapak hikayesinin ismi de" tüm kekten kaçış" zaten.
Savaşarak kaçtıkları için taze olması normal. Wano'dan kaçmadıklarına göre tüm kekten kaçış demesi gayet normal. Zaman belirten bir şey yok. Olay şu an gerçekleşiyor. Kata hala yaralı olabilir o ayrı. Koca ana sorumlu olarak onu bırakmamış olabilir. Argüman olarak bunları kullan. Gerçi bunlar Kata'ya toz konduracak argümanlar bunlar olmaz. Germa akmış işte ya :)
 
Son sayfada kadimler Zunesha hakkında konuşuyorlar gibi geldi bana. Zunesha gözüküyor ve kadimler bir meyveden bahsediyor, ilginç. Zunesha'nın uzun zaman önce sürgün cezası aldığını öğrenmiştik sanırım. Orijinal adının yazılışına bakayım dedim, 象主 fil ve lord karakterlerinden oluşuyor ismi. Fil Lord gibi bi şey. Yoksa Zunisha zoan yemiş bir dev falan mı? İşler baya ilginçleşiyor.
Meyve önemsiz kaçar o zaman ama. Bir zoan meyvesine bu kadar anlam yüklemeleri saçma olur bence.
 
Oda’nın neden Sanji ve Zoro’nun dövüşlerini harcadığını anlamak güç.
Aslında harcamadı neden biliyor musun? King ve Queen şişirilmiş balonlar Jack bile önümüze daha iyi konuldu. Gördüğüm en kötü Sağ ve Sol kol sanırım canavar korsanlarına ait. Hem Zoro ve Sanji zaten 1 bölümde yenmeleri gerekiyordu onlar çünkü artık sağ ve sol koldan da öte.
 
5 kadim önce Reverie'deki olay ya da olaylardan konuşup konuyu kapatıyorlar. Muhtemelen Sabo'nun Kuma'yı kurtarma girişimi ve Alabasta ile alakalı haberi. Ardından Wano daha önemli diyorlar. Robin'i kaçırma girişimi var ayrıca birilerini öldürmeyi planlıyorlar suçu Kaido ve Big Mom'a yıkarak. Muhtemelen Drake ve ekibidir. Korsanlarla ticaret yapıldığının bilinmesini istemiyorlar özellikle Akainu'nun bilmesini istemiyorlardır.

Daha sonra bir şeytan meyvesinden konuşuyorlar. Zunisha ile alakalı olduğunu zannetmiyorum.Gerçek adının bilinmesini istemedikleri ve yüzyıllarca uyanmamış bir meyve. Wano'daki şahıslardan birinin meyvesidir. Luffy bariz lastik insan farklı bir ad olacağını zannetmiyorum. Robin'in meyvesi olabilir çiçek ile hiç bir alakası yok, pek bir tehdit unsuru yok gerçi. Uyandırırsa tehdit oluşturabilir. Serideki bence en gizemli meyve Law'un meyvesi. Doflamingo ölümsüzlük vermesi dışında Mary Geoise'deki hazineyi rahatlıkla çalabilileceğini söylemişti. Law uyandırmasına rağmen alışamadığını söyledi. Uyandırdıktan sonra ekstra ne yapabildiği pek anlaşılır değil. Küçük bir oda yaratıp kılıcını kapladı ve rahatlıkla Big Mom'a saplayıp şok verdi. Uyanmış halinin bundan ibaret olacağını zannetmiyorum. Her hali ile aşırı tehlikeli ve gizemli bir meyve. Ad olarak operasyondan çok fazlası. Hawkins'in meyvesi de oldukça ilginç, uyanırsa neler yapabilir bilinmez ama bariz hasır olduğu için farklı bir ismi olduğunu zannetmiyorum. Big Mom'ın meyvesi insanlardan ruh ya da yaşam gücü çekip cansız nesnelere hayat verebiliyor. Bu yaşa kadar uyandırmayıp şimdi uyandırması biraz garip geliyor. Zoan türü meyveden bahsettiklerini zannetmiyorum. Impel down arkında çok hızlı iyileşebildikleri bahsedildi farklı bir şey yapamaz galiba. 5 kadimin bahsettikleri meyvenin Robin ya da Law'un meyvesidir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık