Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037: Sekiz Trigramlı Sarhoş Ejderha

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 229 77.6%
  • Orta

    Kullanılan: 45 15.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 21 7.1%

  • Kullanılan toplam oy
    295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunu kullandığını nasıl anlıyorsun diyorum. Ortada belli edecek bir şey yok.
Sabo'nun kolezyumdaki hareketi,Ray'in kelepçe hareketi,Luffy'nin kelepçe hareketi,Kaido'nun ısı nefesini 2 defa bloklaması,bu sayıda balyozunu bloklaması gibi örnekler var.Kınların kullandığı ileri seviye silahlanmanın ilk hali.Luffy Udon'da kelepçelerinden kurtulurken Hyo Luffy'nin yaptığını kendi yaptığından bile çok daha üst düzey buluyor.
 
Kaido'nun saldırı gücünde bir sıkıntı yok.Luffy bölümde h.haki+ileri seviye b.haki savunması yapıyor.Udon'da bile Hyo "bunu düzgün yapabilirsen Linlin'i durdurabilirsin" diyordu.Ray'in yaptığının aynsını yapıyor çocuk şu anda.
Komple seride sıkıntı var bence. Age of mythologydeki Arkantos gibi Luffy göklere yükselecek bu hızla giderse.
Seri mavi ekran veriyor artık.
 
@Kozuki Oden bak bu yüzden G4 formuna geçmiyor olabilir. Yani şu an meyvenin en basit haliyle meyvesini tam randımanda kullanan Kaido'yu tutabiliyor. Okuyucuya Luffy'nin meyvesiyle değil sadece hakisiyle zirveye çıkacağının sinyalini veriyor olabilir.
Kesinlikle haki şu an çok ön planda ama luffy g2 ve g3 kullanıyor o kadar hıza çıkmasının sebebi zaten g2 roc saldırılarıda g3 oluyor ikisini kombine edip aynı sanjinin hız+buso+ekzoiskeleti+fiziksel gücü kullanıyor. Burada luffy için ekzoiskelet yerine ileri kral haki ve ileri buso diyebiliriz.
 
Biz bu sahneden bahsetmiyor muyuz ?
Yok tartışmanızı okudum da Luffynin Kafasıyla Kaidonun kafa atışını engellemesi, eliyle balyozu durdurması.. bunu artık rahatça kullanabildiği açık değil mi sence de ? Darbelerde yavaşlattığını azalttığını, Hyonun bmden korunabilirsin ipucusundan anlayabiliriz gibi...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık