Balyozu durdurduğu sahne de yapmıyor mu ?Bunu kullandığını nasıl anlıyorsun diyorum. Ortada belli edecek bir şey yok.
Balyozu durdurduğu sahne de yapmıyor mu ?Bunu kullandığını nasıl anlıyorsun diyorum. Ortada belli edecek bir şey yok.
Sabo'nun kolezyumdaki hareketi,Ray'in kelepçe hareketi,Luffy'nin kelepçe hareketi,Kaido'nun ısı nefesini 2 defa bloklaması,bu sayıda balyozunu bloklaması gibi örnekler var.Kınların kullandığı ileri seviye silahlanmanın ilk hali.Luffy Udon'da kelepçelerinden kurtulurken Hyo Luffy'nin yaptığını kendi yaptığından bile çok daha üst düzey buluyor.Bunu kullandığını nasıl anlıyorsun diyorum. Ortada belli edecek bir şey yok.
Orda eliyle pacifistaları yöneten adam gibi yapıyor o adam da kullanıyordu bu tekniği ordan anlamış olabilir.
Biz bu sahneden bahsetmiyor muyuz ?Balyozu durdurduğu sahne de yapmıyor mu ?
Kaido'nun saldırı gücünde bir sıkıntı yok.Luffy bölümde h.haki+ileri seviye b.haki savunması yapıyor.Udon'da bile Hyo "bunu düzgün yapabilirsen Linlin'i durdurabilirsin" diyordu.Ray'in yaptığının aynsını yapıyor çocuk şu anda.
Seri mavi ekran veriyor artık.Komple seride sıkıntı var bence. Age of mythologydeki Arkantos gibi Luffy göklere yükselecek bu hızla giderse.
Yapmadığını iddia eden yok.Öncesinde bile yapıyor.
Kesinlikle haki şu an çok ön planda ama luffy g2 ve g3 kullanıyor o kadar hıza çıkmasının sebebi zaten g2 roc saldırılarıda g3 oluyor ikisini kombine edip aynı sanjinin hız+buso+ekzoiskeleti+fiziksel gücü kullanıyor. Burada luffy için ekzoiskelet yerine ileri kral haki ve ileri buso diyebiliriz.@Kozuki Oden bak bu yüzden G4 formuna geçmiyor olabilir. Yani şu an meyvenin en basit haliyle meyvesini tam randımanda kullanan Kaido'yu tutabiliyor. Okuyucuya Luffy'nin meyvesiyle değil sadece hakisiyle zirveye çıkacağının sinyalini veriyor olabilir.
Bir önceki mesajda yazmıştım zaten, o unutulmaz.Marco'nun mesajını düşün
Zürafayla alakasi yoktur. Sapka bir dev sapkasi. Elbaf ile alakasi var. Elbaf'ta hükümet olayina detayli giricektir diye bekliyorum.anladığım kadarıyla Zunisha bir meyve kullanıcısı yoksa antik devmi acaba pangeadaki o dev hasır şapka Zunisha ya mı ait
Yok tartışmanızı okudum da Luffynin Kafasıyla Kaidonun kafa atışını engellemesi, eliyle balyozu durdurması.. bunu artık rahatça kullanabildiği açık değil mi sence de ? Darbelerde yavaşlattığını azalttığını, Hyonun bmden korunabilirsin ipucusundan anlayabiliriz gibi...