Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037: Sekiz Trigramlı Sarhoş Ejderha

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 229 77.6%
  • Orta

    Kullanılan: 45 15.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 21 7.1%

  • Kullanılan toplam oy
    295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mangada ileri seviye silahlanma kullandığı gösterilen 10 kişi bile yok.Luffy-Ray-Roger-WB-Sabo gibileri gösterdi ileri silahlanmayı sadece.Amirallerin de şu elleriyle yaptığı savunma muhtemelen odur 3 ünü ekle daha bu kadar.
Bunu kullandığını nasıl anlıyorsun diyorum. Ortada belli edecek bir şey yok.
 
Savaşarak kaçtıkları için taze olması normal. Wano'dan kaçmadıklarına göre tüm kekten kaçış demesi gayet normal. Zaman belirten bir şey yok. Olay şu an gerçekleşiyor. Kata hala yaralı olabilir o ayrı. Koca ana sorumlu olarak onu bırakmamış olabilir. Argüman olarak bunları kullan. Gerçi bunlar Kata'ya toz konduracak argümanlar bunlar olmaz. Germa akmış işte ya :)
Trolü bırak başkaları yapsın, sen beceremiyorsun çünkü.Germa Luffy'ylerin kaçtığını öğrendikten sonra burdaki işimiz bitti diyor.3 hafta boyunca orda dövüştüklerine ve sağ çıktıklarına inanıyorsan o ayrı :D Adamların niyeti Luffy'ler gidince ayrılmak.
 
One Piece tarihinin en hüzünlü hikayesini Kaido'dan görebiliriz, Robinden, Namiden de beter. Oniliğinden dolayı türü soykırıma uğramış, bir kişi hariç kimse tarafından kabul görmemiş, kendini benimseyen kişiyi de Roger denen yavşağa kaybetmiş, Dünya Hükümeti tarafından yakalanıp yıllarca işkence görmüş, buna Joy Boy olma hayallerine tutunarak direnmiş, üstüne bunun da yanlış çıktığını öğrenmiş... Yazarken ben üzüldüm lan.
Sen yazmadan ben yazacaktım,Kaido'dan nefret edemiyorum nedense,bazı kötü karakterlere Luffy vurunca içimin yağları eriyordu ama Kaido'ya karşı öyle değilim.
 
yanlış hatırlamıyorsam Zuneshanın gözü bir panelde İmu'nunkine benziyor bu göze sahip olan kişiler Zunesha , İmu , Cavendish , Mihawk , kader temasının bu kadar ön planda olduğu bir seride lanetlenmek üzerine de bir şeyler olabileceğini düşünüyorum cavendish in bilmediğimiz bir neden ötürü hakubaya dönüşüyor İmu bilmediğimiz bir nedenden kendini tüm toplumdan gizliyor aynısının bence Zunesha ya da olma olasılığı yüksek
 
Sabo yakalandıysa bu adamlar neden Reveriedeki gelişmelerden memnun değil... Lordlar gitse de.. Vegapunk yeni bir silah yaptı sonuçta... Hükümet neyden zarara uğradığını düşünüyor ki.. ?
 
Bence onlara duymak istediğini ver de bir tartışma olmasın.. hani çok anlamsız çünkü :D lastik en iyi meyve, kutsanmış onu yiyen Joy, Boy... Luffynin kral olacağı başından beri belliydi. Lastik olmasa kral olma şansı yoktu.
@Kozuki Oden bak bu yüzden G4 formuna geçmiyor olabilir. Yani şu an meyvenin en basit haliyle meyvesini tam randımanda kullanan Kaido'yu tutabiliyor. Okuyucuya Luffy'nin meyvesiyle değil sadece hakisiyle zirveye çıkacağının sinyalini veriyor olabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık