Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037: Sekiz Trigramlı Sarhoş Ejderha

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 229 77.6%
  • Orta

    Kullanılan: 45 15.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 21 7.1%

  • Kullanılan toplam oy
    295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanırım Luffy G2 ile G3'ü aynı anda kullanarak bilmeden uyanışı açacak. Meyvenin sınırlarını zorluyor 2yıl önce moriaha bunu yapınca tayfa, bu gear teknikleriyle kendini çok zorluyor falan diyordu. Artık zorlamayı geçti bildiğin ikisinde ustalaştı dileriz g4de de ustalaşmasını.
 
Lütfü kendini kral haki ile koruyorsa bunu göstermesi lazım yada Saiyanlar gibi dövüştükçe bu evrende sınırların artıyor denmeli. Kaido'nun vuruşu gerçekten çok harika buna rağmen yerde biraz debelenip hemen kalkabildi. Bu vuruştan kendini haki ile bir nebze korumadan kalkabiliyorsa sağlam dayanıklılığı var demektir ki lütfüyü biliyoruz daha bir kaç sayı önce ağzına yediği darbe ile anlık Ko olmuştu xD

Bölümde bir savaş var ama ilerleme yok, diğer karakterlerde böyle savaş olup ilerlemenin olmadığı pek yoktu. Sanji genleri ile ilgileniyordu, Zoro ise olayı çözmeye çalışıyordu yani bir şeyler anlatılıyordu bölümde ama bu bölüm sadece birbirine girişen ilki karakter gördük. Çizimler düşündüğümden daha güzel.

Lütfü gerçekten amiral seviyesi olmuş hatta belki de üzeridir :respect:
Deprem>Lastik. Yüzyılın yalanı. :ehe:
 
Kaido, Luffy'nin Kenpachi'si olabilir demiştim tee ne zaman. Tutar mı tutar. Bu durumda Law 2. seviye yancı, Kid ise 3. seviye yancı olur. "Son savaşı başlat Joyboy, benimle bir daha dövüş Joyboy" diye dolanır peşinde. :D
One Piece tarihinin en hüzünlü hikayesini Kaido'dan görebiliriz, Robinden, Namiden de beter. Oniliğinden dolayı türü soykırıma uğramış, bir kişi hariç kimse tarafından kabul görmemiş, kendini benimseyen kişiyi de Roger denen yavşağa kaybetmiş, Dünya Hükümeti tarafından yakalanıp yıllarca işkence görmüş, buna Joy Boy olma hayallerine tutunarak direnmiş, üstüne bunun da yanlış çıktığını öğrenmiş... Yazarken ben üzüldüm lan.
 
Adam kendini seride toplasan 10 kişide görülmeyen ileri silahlanma+h.hakiyle koruyor.Buna rağmen gene lastik>deprem muhabbeti çevriliyor.Hakisinden daha fazla faydalanan Luffy şu dövüşte.O yüzden de birisi hibrit halindeyken diğeri daha g2,g3 kullanıyor.
Bunu nereden biliyorsun ?

Yav Gorosei aranızda konuşuyorsunuz zaten neyin gizemini kasıyorsunuz?
Hem biraz hareket edin yoksa bu gidişle hareketsizlikten serverdan atılacaksınız.

Luffy vs Kaido sahneleri güzel ve doyurucuydu ama bu sahneleri görünce Oda’nın neden Sanji ve Zoro’nun dövüşlerini harcadığını anlamak güç.
Reisler fazla güçlüydü rakipleri için :ehe:
 
Anladığım kadarıyla Gorosei'nin konuşmasıyla Zunesha reyisin bir bağlantısı yok askerler ayrı dert içinde Gorosei ayrı dert içinde gibi. Soda yine saçma bir gizem kasmış bakalım meyve kimin meyvesi çıkacak, potansiyel olanlar Lütfü,Chopper,Kaido gibi benim için benim için en önde olan peluşun meyvesi.
 
Son sayfada kadimler Zunesha hakkında konuşuyorlar gibi geldi bana. Zunesha gözüküyor ve kadimler bir meyveden bahsediyor, ilginç. Zunesha'nın uzun zaman önce sürgün cezası aldığını öğrenmiştik sanırım. Orijinal adının yazılışına bakayım dedim, 象主 fil ve lord karakterlerinden oluşuyor ismi. Fil Lord gibi bi şey. Yoksa Zunisha zoan yemiş bir dev falan mı? İşler baya ilginçleşiyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık