Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1035: Zoro, King’e Karşı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    233
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölüme iyi dedim ama beni rahatsız eden şeyler vardı. Bu dövüşün başından beri iki tarafta diğerinin zayıf yönünden saldırdı. King, Zoro'yu kılıçlarından ayırıp adadan düşürmeye çalıştı. Zoro da King'in yeteneklerini çözüp ona göre saldırdı. Yani bayağı strateji vardı ve benim çok hoşuma gitmişti. Ama bu bölüm Zoro "Dövüşü çabuk bitirmezsek kılıcım beni öldürecek" diye bağırıyor. Bildiğin King'e zayıflığını söylüyor. Bunca zamandır rakibine göz açtırmayan King'te gidip bu fırsatı değerlendireceğine "Evet ya ben de limitime yaklaştım" diyor. Sonrası klasik saldırı tokuşturması ve beklenildiği gibi kral hakili zoro, kral hakisiz King'e üstün geliyor. Yani Sanji dövüşü en azından baştan saçma başladı, ve sonu da saçma bittiği için o kadar rahatsız olmadım. Ama bu dövüşün dinamikleri baştan ayarlanmışken, dövüş sonunda buna sadık kalınmaması üzdü açıkçası.
 
King'in işi bitmemiş olabilir. Yenilen karakterlerin son sahne hep yakın çizim olurdu. Ek olarak Sanji'deki gibi "kazanan Sanji" ibaresi Zoro'da yok. Ne diyorsunuz ?
O merak uyandırmak içindir. Sanji için de kazanan dendi ama aslında bitirici darbesini önceki bölümün sonunda yapmıştı. Adam istese kazanan Sanji diye o zaman bilgiyi koyabilirdi ama Queen kalkacak mı, karşılık verecek mi falan merak edilsin diye bilerek bu bölümün başına attı. Aynısı burda da geçerli. Bitirici darbe vuruldu. Önümüzdeki bölümün başında kazananı duyurur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık