Hocam daha ne istiyorsun. Adam ayı gibi power-up aldı.Dövüşler çok hızlı bitti bence. Ayrıca Sanji nin biraz daha p up almasını bekliyodum.
Hocam daha ne istiyorsun. Adam ayı gibi power-up aldı.Dövüşler çok hızlı bitti bence. Ayrıca Sanji nin biraz daha p up almasını bekliyodum.
Yeni gücünü tam kestirememiş olabilir. Kanat kesme olayına üzüldüm. King kötü biri çıkmadı, sevdim bu adamı.Zoro hayvan herif adamın kılıcını çöp şiş gibi kırdın kanadini kestin yavaş ol hayvan gibi şey yapıyorsun.Psikopat bu adam bak Sanji ye efendi gibi vurdu uçurdu elemanı.
Ama çok fena değil mi şelale olmuş akıyorHe yine aşağı çekiyor Zoro'yu yani. Zoru ne o zaman Zoro'nun, kenara bıraksın Enma'yı. Sürekli haki basarak kontrol altında tutmaya çalışıp ekstra zora giriyor haki harcıyor.
Teknik isminin başına konulan isimden tut, bu ifadeye kadar her şeyi anlatıyor durum. Hala belli bilinçle yapmadığını düşünüyorum. En azından bu şekilde bir mantığa oturur kral haki kullanması Zoro'nun.
Saçmalığı etkileyiciliğini gölgeliyor. Sahne normalde çok daha etkileyici olurdu. Güzel bir görsel şölen var orada. Şu ana kadarki en abartılısı hatta. Bir kaç saat önce kendisinde var mı sorusuna 'ha' diye tepki veren biri için oldukça saçma.Ama çok fena değil mi şelale olmuş akıyor
Haki yönünden bir şey gelişmedi yanlış görmediysem.Hocam daha ne istiyorsun. Adam ayı gibi power-up aldı.
Artık bunları bir kenara koymak lazım. Zoro böyleyse Luffy nasıl şov yapar, onu düşün de sevinmene bakSaçmalığı etkileyiciliğini gölgeliyor. Sahne normalde çok daha etkileyici olurdu. Güzel bir görsel şölen var orada. Şu ana kadarki en abartılısı hatta. Bir kaç saat önce kendisinde var mı sorusuna 'ha' diye tepki veren biri için oldukça saçma.