Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1035: Zoro, King’e Karşı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    233
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2'side düştü. Abartıldığı gibi vs.ler olmadı. Sanji'nin düşmesi anlamsız, gram zorlanmadı fırlattı uzaya resmen. yc2 çok basit kaldı. üst ligdedir. Kalkınca vs. atması lazım. atmaması saçma olur. cp0 ya da bigmom tayfasına gidebilir. zoro düşer ilaç etkisi, zaten vs.'de de zorlandı. magmaya benzeyen bi alev saldırısı yaptı. King düştü yazısı gelir diğer bölüm.

En sevindirici tarafı, çöp queen ve king artık bitti. Yonkoular gelsin.
Sanji'de gen uyanışı yaşandı. Bütün kemikleri kırıldı sonra düzeldi. Psikolojik olarak zor bir deneyim yaşadı. Bitkin düşmesi normal aslında.
 
Hop Zoroo!! Ne yaptın oğlum ? Adam öldü belki de , öyle saldırı mı olur ya.Adam öldürmek hasır şapkalara yakışmaz burdan Zoro'yu kınıyorum.Bidaha böyle muhteşem bir saldırı yapmasın bence.
 
Bölüm iyi güzel ama Katakuri vs Luffy savaşına bir arc ayıran Oda nın Wano arc boyunca saçma sapan onlarca sahne çizmesi,savaşlar başladığında bile Luffy nin çer çöp dövmesi ve 2 defa yenilmesi gibi senaryoyu çok fazla kasarken 3 sayıda King ve Queen i yenilgiye uğrattırması çok saçma.
 
Doflamingo tayfası çöp ilan edilmişti de gelinen nokta bu. Yonkou tayfası da kolay yenildi
 
Zoro ve Sanji ye birer bölüm vs cizildigine göre şimdi usop a ve bilimum gereksiz karaktere 5 bölüm çizilecek bölümlere gecebilriz.Bu kadar güzel vs aksiyon yeter hatta Luffy vs Kaidoyu da bir bölümde geçiştir olsun bitsin.
 
Milletin bu kadar beklediği dövüşleri hızlı hızlı geçmesi hoşuma gitmedi. Kaido 2 yumruğa bayılsa şaşırmayacağım artık.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık