Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1035: Zoro, King’e Karşı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    233
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Adadan kinge kadar haki yolu yapmış reis. Bunları kimseden göremezsin. King şok geçirmiş, kılıcına koka basacak fırsatı bulamadan defans yapmaya çalışmış kılıçla belli ki ama zoro kılıcı da kanatı da kesip geçmiş. Tek sorun şu. Zoro nereye düşüyor :D Adam uçan adada olduğunun farkında değil mi :D Daha dövüş başında aşağı atma dediydi. Şimdi aşağı atladı deli manyak :D Gene havayı geri itip adaya mı çıkacak acaba. Kral hakili bassa belki kaidonun yanına da uçar. Ama benim tahminim marco ve izo uçuyordu zaten. Marco havada görüp yakalayacak.
 
King'in işi bitmemiş olabilir. Yenilen karakterlerin son sahne hep yakın çizim olurdu. Ek olarak Sanji'deki gibi "kazanan Sanji" ibaresi Zoro'da yok. Ne diyorsunuz ?
Sanji’nin queen’e vurduğu sayfada da öyle yazı yoktu. Sonraki bölümde gördük.

Bitmiştir bence. Zoro bu bölüm “devam edersek bu kılıç beni öldürecek” demiş daha fazla sürmemesi lazım. Queen ve sanji son vuruştan önce “limitize geldik” demiştiler. Aynısı bu bölüm olmuş.

Bir de yeni volume sanırsam sanji ve zoronun dövüşüyle başlamış ve bu son bölümüydü. Zoro ve sanjinin dövüşlerinin finaliyle bitmiş olur volume (başka bi yerde okudum doğruluğunu bilmiyorum).
 
He yine aşağı çekiyor Zoro'yu yani. Zoru ne o zaman Zoro'nun, kenara bıraksın Enma'yı. Sürekli haki basarak kontrol altında tutmaya çalışıp ekstra zora giriyor haki harcıyor.

Teknik isminin başına konulan isimden tut, bu ifadeye kadar her şeyi anlatıyor durum. Hala belli bilinçle yapmadığını düşünüyorum. En azından bu şekilde bir mantığa oturur kral haki kullanması Zoro'nun.
Kingi tekniksiz sadece kılıç savurarak da kesti. O kılıç sandai kitetsuydu. Zoronun kingi kesmesi için enma gerekmiyor artık. Tek kılıçla da kesiyor. Enma varken neden kullanmasın. Saldırı gücünü arttırıyor. Ve ilacın etkisi malum. Daha hızlı işini bitirmeli. Enma bu fırsatı veriyor. Süre sıkıntısı olmasa ver shiryuyu gene keser. Bilinçli kullanıyor hakiyi. King kılıçları alacağı zaman kendisi kral haki basarak engel oluyor. Enma mı bastı o hakiyi de :D
 
Son panelde sadece kanat kopmamış. Vücudu da hasar alıyor ve kılıç parçalanıyor. Aldığı hasarı önümüzdeki bölümde daha net görürüz diye düşünüyorum. Bu savaş bitmiş. Geçen bölümün sonunda Queen de çok etkilenmiş gibi gözükmüyordu ama gördük ki Sanji herifi uydu olarak yollamış. Dişler dökülmüş.
 
He yine aşağı çekiyor Zoro'yu yani. Zoru ne o zaman Zoro'nun, kenara bıraksın Enma'yı. Sürekli haki basarak kontrol altında tutmaya çalışıp ekstra zora giriyor haki harcıyor.

Teknik isminin başına konulan isimden tut, bu ifadeye kadar her şeyi anlatıyor durum. Hala belli bilinçle yapmadığını düşünüyorum. En azından bu şekilde bir mantığa oturur kral haki kullanması Zoro'nun.
G4 modu gibi işte. Güçlendiriyor ama çok haki kullanmak gerekiyor. Zamanında işi bitiremezse sıkıntı olacak.

Şu bölümden sonra bilinçli kullanmaması saçma olur asıl.
 
Aha buraya yazıyorum Luffy uyanış açacak bu dövüşünde. Diğer iki kaptan açtı. Ayrıca bu dövüşte kullanmayacak da nerede kullanacak Karasakala karşı mı? G5 olarak görme ihtimalimiz var.
 
Kapakta da olsa Reiju'yu görecek olmak heyecanlandırdı. :utan:

Bölüm özelinde bakacak olursak, dövüş çok iyiydi. Genel olarak gereğinden çok daha kısa sürdü tabii, ona lafım yok ama bölümü okurken cidden keyif aldım. King'in karakterini de sevdim. Gereksiz çirkef değil, gevşek değil... On numara bir adam. Onun ırkından dolayı yaşadıkları, psikolojisi falan kısa sürede o duygu geçti bana. Spoiler yorumlarına attığım mesajı da buraya bırakıyorum:
''Bölüm yorumuna da yazacaktım ama dayanamadım:
King'in, dünyayı değiştireceğine inandığı için Kaido'ya katılması ve Kaido'nun ilk adamı olması ama dünyayı asıl değiştirecek olanın Luffy olması... Luffy'nin, Kaido'yu yenecek olması ve Luffy'ye ilk katılan kişi olan Zoro'nun da, King'i yenmesi... King'in olmak istediği yerde Zoro var aslında ve King bunu bilmiyor...
En sevdiğim One Piece repliği geldi aklıma:
''Kader, gizemli şekillerde tecelli ediyor.'' -Silvers Rayleigh. ''


King'in de işi bitmiş bu arada, çok belli. Adam kendi demiş sınırına yaklaştığını. Üstüne bu son saldırıyla işi bitmiştir.
Bölümde beni sinirlendiren, hayal kırıklığına uğratan şeyler de vardı. Birisi, Zoro'nun kullandığı teknikler. Wano'nun başından beri, bir Rashomon, bir Gorilla yapsın diye bekliyorum, sürekli aynı saldırıları yapıpp durdu. Oda resmen unutmuş bu saldırıları, teknikleri. Sağa sola Oni giri atıp duruyor. Ulan hadi Oni giri yaptırdın, bari Enbima Yonezu Oni Giri yaptır. O da yok. Purtagori aşağı, Purtagori yukarı.

Diğer sinirimi bozan şey de, son sayfa. Resmen önce Ryuma, sonra da Oden göndermesi içeriyor. Biz bunu Kaido'ya karşı yapmasını beklerken, adam gitti King'in oluşturduğu alevden ejdere karşı yaptırdı. Allah senin belanı vermiş Oda!

Yine de bölüm güzeldi, Zoro hayvaaaan gibi güçlüydü. Gel gelelim, güç her şey değil...
 
Artık Zoro kaybolduğunda taşan hakisini takip edip bulurlar :alkis: Son saldırıda üç kılıcın attığı kesiş King'in vücudunda toplanmasına rağmen kanadı mı kesildi ben mi yanlış gördüm ?
Saldırı King'i tam 12'den vuruyor. Saldırının yan etkisiyle King'in kanadı kopuyor.

Çift sayfa haki abanması var. Kingin sıfatı görmedin mi kesin düştü bir sonraki bölüm, gösterir ağzı yüzü dağılık halde.
Bir sonraki bölüm olur kazanan ibaresi
Adamda hiç bitik birinin suratı yoktu ya son saldırıya kadar. Muhtemelen dediğiniz gibi olur ama daha fazla görmeliydik King'in numaralarını :/
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık