Adadan kinge kadar haki yolu yapmış reis. Bunları kimseden göremezsin. King şok geçirmiş, kılıcına koka basacak fırsatı bulamadan defans yapmaya çalışmış kılıçla belli ki ama zoro kılıcı da kanatı da kesip geçmiş. Tek sorun şu. Zoro nereye düşüyor

Sanji’nin queen’e vurduğu sayfada da öyle yazı yoktu. Sonraki bölümde gördük.King'in işi bitmemiş olabilir. Yenilen karakterlerin son sahne hep yakın çizim olurdu. Ek olarak Sanji'deki gibi "kazanan Sanji" ibaresi Zoro'da yok. Ne diyorsunuz ?
Kingi tekniksiz sadece kılıç savurarak da kesti. O kılıç sandai kitetsuydu. Zoronun kingi kesmesi için enma gerekmiyor artık. Tek kılıçla da kesiyor. Enma varken neden kullanmasın. Saldırı gücünü arttırıyor. Ve ilacın etkisi malum. Daha hızlı işini bitirmeli. Enma bu fırsatı veriyor. Süre sıkıntısı olmasa ver shiryuyu gene keser. Bilinçli kullanıyor hakiyi. King kılıçları alacağı zaman kendisi kral haki basarak engel oluyor. Enma mı bastı o hakiyi deHe yine aşağı çekiyor Zoro'yu yani. Zoru ne o zaman Zoro'nun, kenara bıraksın Enma'yı. Sürekli haki basarak kontrol altında tutmaya çalışıp ekstra zora giriyor haki harcıyor.
Teknik isminin başına konulan isimden tut, bu ifadeye kadar her şeyi anlatıyor durum. Hala belli bilinçle yapmadığını düşünüyorum. En azından bu şekilde bir mantığa oturur kral haki kullanması Zoro'nun.
G4 modu gibi işte. Güçlendiriyor ama çok haki kullanmak gerekiyor. Zamanında işi bitiremezse sıkıntı olacak.He yine aşağı çekiyor Zoro'yu yani. Zoru ne o zaman Zoro'nun, kenara bıraksın Enma'yı. Sürekli haki basarak kontrol altında tutmaya çalışıp ekstra zora giriyor haki harcıyor.
Teknik isminin başına konulan isimden tut, bu ifadeye kadar her şeyi anlatıyor durum. Hala belli bilinçle yapmadığını düşünüyorum. En azından bu şekilde bir mantığa oturur kral haki kullanması Zoro'nun.
Saldırı King'i tam 12'den vuruyor. Saldırının yan etkisiyle King'in kanadı kopuyor.Artık Zoro kaybolduğunda taşan hakisini takip edip bulurlarSon saldırıda üç kılıcın attığı kesiş King'in vücudunda toplanmasına rağmen kanadı mı kesildi ben mi yanlış gördüm ?
Çift sayfa haki abanması var. Kingin sıfatı görmedin mi kesin düştü bir sonraki bölüm, gösterir ağzı yüzü dağılık halde.
Adamda hiç bitik birinin suratı yoktu ya son saldırıya kadar. Muhtemelen dediğiniz gibi olur ama daha fazla görmeliydik King'in numaralarını :/Bir sonraki bölüm olur kazanan ibaresi