Kapakta da olsa Reiju'yu görecek olmak heyecanlandırdı.
Bölüm özelinde bakacak olursak, dövüş çok iyiydi. Genel olarak gereğinden çok daha kısa sürdü tabii, ona lafım yok ama bölümü okurken cidden keyif aldım. King'in karakterini de sevdim. Gereksiz çirkef değil, gevşek değil... On numara bir adam. Onun ırkından dolayı yaşadıkları, psikolojisi falan kısa sürede o duygu geçti bana. Spoiler yorumlarına attığım mesajı da buraya bırakıyorum:
Sonunda Kaido ve King'in FB'lerini görmeye başladık.
www.korsanfan.com
''Bölüm yorumuna da yazacaktım ama dayanamadım:
King'in, dünyayı değiştireceğine inandığı için Kaido'ya katılması ve Kaido'nun ilk adamı olması ama dünyayı asıl değiştirecek olanın Luffy olması... Luffy'nin, Kaido'yu yenecek olması ve Luffy'ye ilk katılan kişi olan Zoro'nun da, King'i yenmesi... King'in olmak istediği yerde Zoro var aslında ve King bunu bilmiyor...
En sevdiğim One Piece repliği geldi aklıma:
''Kader, gizemli şekillerde tecelli ediyor.'' -Silvers Rayleigh. ''
King'in de işi bitmiş bu arada, çok belli. Adam kendi demiş sınırına yaklaştığını. Üstüne bu son saldırıyla işi bitmiştir.
Bölümde beni sinirlendiren, hayal kırıklığına uğratan şeyler de vardı. Birisi, Zoro'nun kullandığı teknikler. Wano'nun başından beri, bir Rashomon, bir Gorilla yapsın diye bekliyorum, sürekli aynı saldırıları yapıpp durdu. Oda resmen unutmuş bu saldırıları, teknikleri. Sağa sola Oni giri atıp duruyor. Ulan hadi Oni giri yaptırdın, bari Enbima Yonezu Oni Giri yaptır. O da yok. Purtagori aşağı, Purtagori yukarı.
Diğer sinirimi bozan şey de, son sayfa. Resmen önce Ryuma, sonra da Oden göndermesi içeriyor. Biz bunu Kaido'ya karşı yapmasını beklerken, adam gitti King'in oluşturduğu alevden ejdere karşı yaptırdı. Allah senin belanı vermiş Oda!
Yine de bölüm güzeldi, Zoro hayvaaaan gibi güçlüydü. Gel gelelim, güç her şey değil...