Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1035: Zoro, King’e Karşı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    233
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro bölümü varsa yorum da olmalı :fool:
Kapak hikayesinde Germa'yı gördük uzun aradan sonra kapak hikayesi başladı Judge bakalım ne haltlar yiyecek.

Bölüm geçen hafta kaldığı yerden başlamış, geçen hafta vuruşun etkisini pek veremediğinden Queen'in yenildiğini düşünmemiştik ama bu hafta Sanji'nin nasıl gömçürdüğünü gördük, kitapsız gavur gibi vurmuş, Queen'in ineceği yerde umarım hayat belirtisi yoktur, çünkü o cüsseyle iniş yaptığında 1 yonkou yok edecek gücü ortaya çıkarabilir yada atom bombası etkisi yaratıp konumdaki tüm canlıların varlığına son verebilir. Fare olayı da hoş. Sanji dövüşünü yenerek değil ezerek kazanmış, kendi sınırına da gelmesi bunu değiştirmez, çünkü güç farkını hissettirdi.
Şuraya bir uçan Queen ekleyelim. Oda bu tipin nereye düştüğünü göster bize.


Zoro'nun dövüşü de bıraktığımız yerden devam etmiş, Zoro gerçekten kral haki ile hayvan gibi saldırmış.


Sayfanın en üstünde işaretlediğim yerde, dövüş kapalı alanda olmasına rağmen dışarı çıkan bir kral haki yıldıırım efekti görüyoruz muhtemelen klasik her saldırıda çıkan dört yıldırımdan biri bu ve boyutu ortada, bu boyutta çıkan kral hakili saldırılar korkunç güçlü oluyorlar üstelik King bu saldırıyı defansı aktif değilken alıyor boydan boya ve yenilmek bir yana gözleri bile kaymamış ;)

İlk saldırıdan sonra etraftaki çer çöpün King hakkındaki yorumlarını görüyoruz aslında bu yorumlar bizi bilgilendirmek için koyulmuş Oda'nın başvurduğu yollardan biridir etrafta bir kaç kişi bir şeyler mırıldanıp dururlar o kadar da önemli değil, lunarian ırkının ihbari için 100milyon veriliyormuş. King'in lunarian olduğu hükümet tarafından bilinmiyor olabilir eğer biliniyorsa bu adam hastalıklı olduğu için mi kimliğini gizliyor ? Yani zaten gizli olmayna bir şeyi gizlemek için mi bu kadar kasmış. Gerçi adam feci yakışıklı çıktı belki de millet rahat bıraksın diye gizliyordur suratı. Kaido da tam bir andaval ulan şu adam sıfatını göstersin Yamato zaten emrine girer :hhh:

Zoro ve King dövüşü devam ederken Zoro fazla zamanının olmadığını söylüyor, King de kendisinin de iyi durumda olmadığını söylemiş burada Oda'nın klasik anlatım tarzını görüyoruz, söylemek istediği şey, bu karakterler çok çarpıştılar, çok vuruştular ben gösteremiyorum ama siz anlayın işte. Yav he he Oda senin neler gösterdiğini biliyoruz iş buraya gelince gösterme adam akıllı bir şey.

Zoro King ile dövüşürken King'in defansına artık güvenemediğini de anlıyoruz çünkü defansı ne kadar iyi olursa olsun bu kadar çok kral haki ekleyip saldıran adamın saldırılarına karşı tam bir koruma sağlamayacaktı.
Haliyle adam hızına başvurdu, Salaklığından yaptığı bir şey değil yani, şimdi tutup ee bu adam niye defansını indirmiş hızlı hareket ediyor diyenler çıkacaktır. defansını indirmese yani hızlanmasa da saldırılardan etkilenecek o yüzden yapıyor bunu ve Korsanfan'ın çok sevdiği Zoro çok yavaş, hızlı karakterle savaşırsalkdkasdaşldkaşdlkaşdkas bölüm bilmem kaçın sonucunu görüyoruz.
Siz siz olun şu Zoro yavaş geyiğini bırakın artık :bilmem:

Bölümün sonlarına doğru iki taraf da artık dövüşü belirleyecek saldırılarına geçiyorlar bunu sözlerinden anlıyoruz, biri diğerine seni iyi bir kılıç ustası olarak hatırlayacağım diyor, diğeri de sana öyle bir hasar vereceğim ki zaten beni hiç unutmayacaksın diyor. Oda'nın bir işi hızlıca bitirmek istediğinde başvurduğu şeylerden biri de budur bir çok vs'de görürüz bunu, iki tarafın arasındaki sözlü anlatımlardan olayın son raddeye geldiğinianlarız. King'in durumuna üzüldüm özellikle kanadının kesilmesine, üzerinde deneyler yapılmasına, ırkının başına gelenlere, öyle kötü niyetli saf kötü, saçma sapan bir tip çıkmadı, Queen de bunu bile görememiştik gidip kadına vurmaya çalışıyordu dövüşün en hararetli anlarında.

King dayanıklılık olarak da çok iyi bir durumda bence.
Zaten bu geçmişten anladığımız adamı bebeyken dayanıklılık testine falan almışlar ama iyi dayanmış, o zaman bu ne iş? niye böyle düştü diyeceksiniz, normal bunu söylemek çünkü Oda yeterince bölüm ayırmadı bu karakterlere, King,Queen,Jack'e yeterli sayı ayıracağına bize kanjuro'nun 50 kere dayak yedikten sonra kalkmasını gösterdi, orochi falan gösterdi çok ihtiyacımız var ya bunlara neyse. King dayanıklı adam çünkü doğrudan iki Kral hakili saldırı alıyor ve kaybetmiyor düşmüyor bile, kral hakili saldırıları diğer saldırılardan ayırmamız lazım üstelik Zoro o kadar çok haki basıyor ki, haki basmaktan öleceğini bile söylüyor.

Ve aldığı son saldırıya gelelim. Burada King'in şansızlığı da var karşısında gücünü kesen bir rakip varr. Ve zoro hiç ateş kesebildiğini göstermedi adama. King Zoro'nun bunu yapabileceğini bilmiyordu yanlışsam düzeltin.
Kırmızı kalemle işaretlediğim ilk yerdeki gibi kral haki kullanımı ilk defa görüyoruz şimdiye kadar bu kadar fazla haki salınımı görmedik, ikinci yerde işaretlediğim kısımda ise adam doğrudan kral haki atmış, hayvan oğlu hayvan bunları nasıl yapıyor mantıklı mı değil mi kısmına takılabilirsiniz işin o kısmına bir şey diyemem, Zoro güç olarak benim de beklentimi aştı zaten. Ama şunları görüp King nasıl yenildi diye sorgulamak yanlış olur. Zaten son kısımda da Oden'in Kaido'yu kesmesine bir paralellik var, ejderhanın aldığı sıfattan, efektlerden anlayabiliriz bunu. King'in kılııcı ve kanadı da burada kesiliyor :ühü:

Bir iki şey daha eklersem bakın burada bir laf var ama boş laf değil


Zoro magma gibi diyor ve öyle olduğunu çizimlerde net görüyoruz.



Gelelim asıl noktaya Zoro güç olarak Wano'da bizi tatmin etti mi ? Beklentilerimizin bir iki tık üzerine çıktığını bile söyleyebilirim. Güç konuda hala tartışmak isteyen varsa da tartışmaya ihtiyaç duymam çünkü gerçekten tartışılacak bir konu değil artık.

Hikaye anlatımı ve Wano'ya özel olma kısmı doldu mu diye soracak olursak. Bence dolmadı daha bir kaç sahne göreceğimize inanıyorum. Bu inancın birinci sebebi Zoro bir ejderha(?) kesmiş olsa bile bu onun Oden ile olan paralelliği oldu hala Ryuma kısmı açıkta ve burada kestiği de canlı kanlı bir ejderha değildi. İkinci sebep Wano başkentinde olmadı ve kimse görmedi, üçüncü sebep ise Zoro'nun King'i yenmesi onu Wano'da efsane olarak anmaya yetmez çünkü King Wano'nun problem kaynağı değil. Yani o başkentte bir olay daha olacak benden demesi, o kılıç kararacak :mincika:
 
Kingi tekniksiz sadece kılıç savurarak da kesti. O kılıç sandai kitetsuydu. Zoronun kingi kesmesi için enma gerekmiyor artık. Tek kılıçla da kesiyor. Enma varken neden kullanmasın. Saldırı gücünü arttırıyor. Ve ilacın etkisi malum. Daha hızlı işini bitirmeli. Enma bu fırsatı veriyor. Süre sıkıntısı olmasa ver shiryuyu gene keser. Bilinçli kullanıyor hakiyi. King kılıçları alacağı zaman kendisi kral haki basarak engel oluyor. Enma mı bastı o hakiyi de :D
Enma'nın nasıl çalıştığını anlamak lazım. Akışı sağlayan o bence. Zoro'nun da iradesi doğrultusunda istediği yere yöneliyor. Hakiyi özden çeken Enma, nereye gideceğine karar veren Zoro. Zoro ise savaş içinde bunu akışına bıraktı. Enma sürekli çekiyor, Zoro ise o durumda sağ kolu (Enma) ağzı(Wado) ile bu atağı yapamayacağı için Sandai ile vurmak istedi onda çıktı. Zoro Enma'nın çekip çekmemesini engelliyor da olabilir. Sonda zaten yine kızıyor köklüyor burada Enma ile uyum içinde artık.

Atakların isimleri ve Zoro'nun bu kılıç beni öldürecek demesi. Bunları göz önüne alın. Özellikle this sword diyip tek kılıçtan bahsediyor.

@Rika

G4'te Luffy istediği için basıyor G4 çekmiyor. Luffy tek atışıl girip çıkabiliyor. Haki basıp o moda girerse girer. Girmezse girmez. Aralarında öyle bir ilişki yok.
 
2'side düştü. Abartıldığı gibi vs.ler olmadı. Sanji'nin düşmesi anlamsız, gram zorlanmadı fırlattı uzaya resmen. yc2 çok basit kaldı. üst ligdedir. Kalkınca vs. atması lazım. atmaması saçma olur. cp0 ya da bigmom tayfasına gidebilir. zoro düşer ilaç etkisi, zaten vs.'de de zorlandı. magmaya benzeyen bi alev saldırısı yaptı. King düştü yazısı gelir diğer bölüm.

En sevindirici tarafı, çöp queen ve king artık bitti. Yonkoular gelsin.
 
Zoro taş gibi, King taş gibi, bölüm taş gibi. İşler hızlandı acaba sanji ve Zoro luffy'nin yanına mı çıkacaklar? Kaido'nun hapisten kaçtığı sıralar henüz tayfasının olmadığı da doğrulanmış oldu, bunları konuşmuştuk baya.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ve aldığı son saldırıya gelelim. Burada King'in şansızlığı da var karşısında gücünü kesen bir rakip varr. Ve zoro hiç ateş kesebildiğini göstermedi adama. King Zoro'nun bunu yapabileceğini bilmiyordu yanlışsam düzeltin.
Kırmızı kalemle işaretlediğim ilk yerdeki gibi kral haki kullanımı ilk defa görüyoruz şimdiye kadar bu kadar fazla haki salınımı görmedik, ikinci yerde işaretlediğim kısımda ise adam doğrudan kral haki atmış
Şu kısma ben de takıldım. Arada kaldım yani. Kral hakiyi slash olarak mı atıyor yoksa Zoro kendisi mi King'e doğru ateşi kese kese gidiyor da, kral haki efekti arkasında kalıyor?
 
Şu kısma ben de takıldım. Arada kaldım yani. Kral hakiyi slash olarak mı atıyor yoksa Zoro kendisi mi King'e doğru ateşi kese kese gidiyor da, kral haki efekti arkasında mi kalıyor?
Kaido'ya atıp tutturamadığı slash gibi bir tane daha atıyor.

---------------------------------------------------------------------------------
Yamato

Lütfü

Kaido

Zoro
 
King'in magma düzeyi alev/ateş yaratma olayı ırkından dolayı mıydı? Irkı "her türlü ortamda hayatta kalabilme" gibi bir güce sahip değil miydi? Bide sırtında yanan bir alevi var savunmasını güçlendiren, bunlar tamam ama magma oluşturacak kadar ofansif gücü nerden alıyor peki ?
 
Kingin ölmesi zor. Zoro da zaten yara bıracağım unutamayacaksın diyor. İleride kingi o yara ile tekrar göreceğiz. Reis kaptan sağ kol dinlemiyor önüne gelene unutamayacağı yarayı çakıyor :D Mührünü basıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık