neden ne eksiği var Zoro dan Mistik zoan + Kh yi kaplama + hız + sağlam gözlem hakisi + kaido y la 1vs1 atmış biri chapterlar boyu + aşırı sağlam tekniklerYamato hiçbir sağkolu kolay birşekilde yenemez yense Ulti ve Sasaki'yi yenerdi.
neden ne eksiği var Zoro dan Mistik zoan + Kh yi kaplama + hız + sağlam gözlem hakisi + kaido y la 1vs1 atmış biri chapterlar boyu + aşırı sağlam tekniklerYamato hiçbir sağkolu kolay birşekilde yenemez yense Ulti ve Sasaki'yi yenerdi.
Kaido ve Big Mom düşecek. Luffy, Kaido'nun yerine, Sanji de Big Mom'ın yerine konacak. 6. sıraya da Zoro'yu düşünebiliriz.Zoro artık altıncı yonkou.
Aynen big mom ezik zaten Yav ne zoro'ymus. Alt tarafi 1.3'lük karaktere tek atti. Sanji'de 1.3'lük karaktere tek atti. dayaniklilik olarak sanji zoro'dan daha iyidir gen power ile. Saldiri olarak zoro biraz üsttedir.Artık kimse herhalde Zoro ile kid ve lawı kıyaslamaz. Adam fersah fersah üstte saldırı ve dayanıklılığa sahip.
Yamato zaten Ulti yi teklemiş biriYamato hiçbir sağkolu kolay birşekilde yenemez yense Ulti ve Sasaki'yi yenerdi.
Yine bir Zoro fanı, yine güzel bir detay, yine güzel bir yorum. Abi karakter kaliteli olunca fanları da yorumları da kaliteli oluyor beeBölüm yorumuna da yazacaktım ama dayanamadım:
King'in, dünyayı değiştireceğine inandığı için Kaido'ya katılması ve Kaido'nun ilk adamı olması ama dünyayı asıl değiştirecek olanın Luffy olması... Luffy'nin, Kaido'yu yenecek olması ve Luffy'ye ilk katılan kişi olan Zoro'nun da, King'i yenmesi... King'in olmak istediği yerde Zoro var aslında ve King bunu bilmiyor...
En sevdiğim One Piece repliği geldi aklıma:
''Kader, gizemli şekillerde tecelli ediyor.'' -Silvers Rayleigh.
Sen bizim tayfaya baya ayıp ediyon he.. Kingi ve Queenin ödülünü kesin aşar, Sanji ve Zoro.. Jimbei'de yendiği rakipten dolayı o kadar artmaz malesefJimbe 2 kat (976m)
Sanji 3 kat (990m)
Zoro 4 kat (1280m)
Zoro'nun Apo'yu teklediği gibi tekledi ya. O yüzden teklememiş diye sayıyor.Yamato zaten Ulti yi teklemiş biri
Eyvallah fandaşım benim. Bilmukabele.Yine bir Zoro fanı, yine güzel bir detay, yine güzel bir yorum. Abi karakter kaliteli olunca fanları da yorumları da kaliteli oluyor bee
Eline sağlık ciğerim