Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1035 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsanlar genel olarak yanlış bir düşünce içerisindeler. Karakterlerin, sadece hasar aldıkları zaman yorulduklarını, güçten düştüklerini falan zannediyorlar. Halbuki, yapılan her hareket, bloklanan her saldırı vs. hep enerji tüketiyor. Sanji'nin bu bölüm bayılmasına da ben şaşırmadım mesela. İllaki çok yaralı olması gerekmez. Adam o kadar yetenek kullandı. Bayılması normal. Bu açıdan bakınca, tek atmak için, öncesi ya da sonrası olmadan, tek darbede indirmek gerekiyor. Hep veriyoruz örneğini; Luffy vs Bellamy gibi mesela.
Aynı şekilde düşünüyoruz fandaş. Farklı bir konu ama nihai saldırıyı en son kullanmak da bununka alakalı. Bazen tartışmalarda geçiyor en güçlü saldırısını kullansa tek atar diye. Kimse dövüşün başında kullanmaz çünkü tutturamazsan ya da istediğin etkiyi yapmazsa bitkin düşüp handikaplı hale gelirsin. Ve rakip diri iken onunla işi bitmeyebilir gayet.

Tek atmak için standart bir saldırı ile ilk saldırıda, savunma ya da atlatma imkanı vermeden, dövüşü vs'ye çevirmeden, direkt fişi çekmek lazım.
 
Zoro dayanıklı ve hızlı da. Çevik bir karakter. Ve illaki bunları kesecek. Bir kere kesse yetiyor zaten. Sence Zoro law ve kide hiç dokunamadan mı yenilecek? 2 yonkou tek atamadı adama. King atamadı. Adam herşeyi blokladı neredeyse. Zoro mutlaka bir kere kesecektir. İşte o kesiş son kesiş.
dayanıklılık olara Law un da zoro dan çok bir eksiği yok hem kaido dan hem bm den direkt saldırılar yedi ama hala ayakta üstüne bm yi indirecek law ın zoro ya kıyasla daha üstün hızı var meyve avantajı var uyanış açmış law zoro kh açmadan önce raime hakke yi bloklamış birisinden bahsediyoruz gözlem hakisi olarakta zoro şuana kadar neredeyse hiç hyplanmadı ve kaido nun saldırılarından kaçan law gözlem olarak zoro dan üstündür bence
 
Bölüm yorumuna da yazacaktım ama dayanamadım:
King'in, dünyayı değiştireceğine inandığı için Kaido'ya katılması ve Kaido'nun ilk adamı olması ama dünyayı asıl değiştirecek olanın Luffy olması... Luffy'nin, Kaido'yu yenecek olması ve Luffy'ye ilk katılan kişi olan Zoro'nun da, King'i yenmesi... King'in olmak istediği yerde Zoro var aslında ve King bunu bilmiyor...
En sevdiğim One Piece repliği geldi aklıma:
''Kader, gizemli şekillerde tecelli ediyor.'' -Silvers Rayleigh.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 70)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık