Adamı yere serdi zaten. Sonda Zoro bu adamın yeteneğini çözmezsem yenemem diyordu. Bu lafı kaç kere söyledi zaten. En son yere kapaklandı Enma ilk kez o zaman devreye girmeye başladı. Onda da zaten amacı belli imiş. Zoro'yu sınamış aldığı power upın yolu yapıldı. Kral haki saldırısına ekledi. Sonra da yendi.Yazdığın her şey yanlış
Birincisi king kral haki açacak demedim ben hiç, king kral hakiyi üst seviye kullanırsa diğer sağ kollardan farklı bir seviyededir dedim. Kral hakiyi kafa dede de açmış banane ondan.
King, Zoro'yu ezmedi, King'in kendi sözü var, Kılıçları tarafından yenilen bir kılıç ustasını ilk defa görüyorum, yine yalan yanlış yazıyorsun manga ile alakan yok. Sana kalsa enma sayesinde hayatta kalacaktı tabi xD
King zaten aşağı yukarı diğer sağ kollar kadar vardı, Kaido'yu kesen adam onu kesemiyordu sana kalsa bilmem ne aurorası gelecekti ? Yine sıvadın ama sesin çıkmıyor xD nerede aurora
Zoro kral hakiyi kullandığında zaten King'in tek şansı vardı o da kral hakiyi üst seviye gösterecek yada yenilecekti, kral hakiyi üst seviye kullanmanın nasıl bir güç olduğunu, nasıl bir güç getirdiğini bilmiyormuş gibi yazıyorsun, Lütfünün kullanan hali ile kullanmayan hali arasında dağlar kadar fark vardı görmedin mi ?
Hayallerin hep vardı, Lütfü tayfasına tek atıyordu vesaire.
Hem biz ne demiştik Zoro vurduğunta tek bir defa vurur
Şu saatten sonra senin hayalinin üzerine bir bardak soğuk su öneriyorum değil Zoro, Sanji bile Lütfü'yü öttürmeden yenilmez xD
Sonuç olarak King hayal kırıklığıyla kaldı.
Diyorum size Luffy harici figüran.
Oda: Sanji Queen'i alsın. Zoro, King'i alsın.
Yardımcılar: Kaç sayfa sürsün abi?
Oda: 2 yeter en fazla 3 olsun.
Hem Luffy ile ilgili ne değişti? Onu anlamadım.