Cidden işsiz gibi şunu saydın mı yaZoro'nun Apo'ya vurduğu sayı ile Apo'nun kalkması arasında 25 sayfa var.
Yamato'nun ultiye vurması ve kalkması arasında 2 sayfa var.
İşte Zoro'ya yapılan muhalefetin kalitesini buradna anlayabilirsin xD
Cidden işsiz gibi şunu saydın mı yaZoro'nun Apo'ya vurduğu sayı ile Apo'nun kalkması arasında 25 sayfa var.
Ben çizmedim vallahi.Hiç yazasım yoktu da dayanamadım yine. Yamato yukarıda hayvan gibi Kaido tanklayıp kafa göz dalıyorken şu yorum nedir yav yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim yav nerelerden örnek veriyorsunuz
Adam akıllı koka görmedik adamlardan. 11 saat koka basarak savaşan Katakuri ile kıyaslanıyor.Zoro'nun her savunmasını aştığı adama tek atması komik olmaya başladı. Her dövüşte aynı terane. Kockaca sağ kol ilk savunmasını aşan darbede tek yiyor. O zaman King bu savunmayı bulana kadar önüne gelenden tek mi yiyordu? La bir Zoro mu dayanıklı? Bir kere de Zoro'nun rakibi kan revan içinde kalkıp devam etsin. Az mücadele görelim. Adam daha haki kullanmadı. Yani bu adam savunması aşıldığı an tek mi yiyor? Keşke Luffy gelip 2 dk da tekleseymiş. Sonra Zoro'yla beraber Kaidou'ya girerlerdi.
İnanmıyorsan gidip bakabilirsinCidden işsiz gibi şunu saydın mı ya
Hocam kapakları falan saydınızmıZoro'nun Apo'ya vurduğu sayı ile Apo'nun kalkması arasında 25 sayfa var.
20 bölüm daha Luffy görmek istemiyorum diyorsan Zoro ile Sanji'nin rakipleri de uzun uzun işlensin reis.Adam akıllı koka görmedik adamlardan. 11 saat koka basarak savaşan Katakuri ile kıyaslanıyor.
Bir de Katakuri'ye güçsüz diyordular. Adam en az 20-30 darbe yemiştir. Kendine de öncesinde mızrak sokuyordu.
O ödül tahminini Luffy'nin ödülünün 3-3.5m bandında olmasına binaen yapıyorum. Ek olarak bize gösterilen komutan düzeyi karakterlere bakıldığında da uygun ve makul bir tablo.Sen bizim tayfaya baya ayıp ediyon he.. Kingi ve Queenin ödülünü kesin aşar, Sanji ve Zoro.. Jimbei'de yendiği rakipten dolayı o kadar artmaz malesef